| Atat_Clau_1995 a întrebat:

Hey am 10 ani si imi place de un baiat as vrea sa va intreb cum as putea sa atrag un baiat, e blond si e de varsta mea si nu stiu cum si ce sa fac ca sa il cuceresc a fost un iubit de al meu dar ne-am despartit... imi puteti zice...Dau fundita cine zice mai mult.laughing)))))))))

Răspuns Câştigător
| Crisk a răspuns:

Cind vorbesti cu el zic sa lasi emotiile si vorbeste deschis,sa vezi si el poate dac te place.
Altii in trecut puneam un prieten comun sa il intrebe,oricum incearca sa fii prietenoasa, poate la altii le place asa cum esti dar altii doar daca vad ceva mai nou!
Esti inca mica, mai ai de invatat de la viata multe, eu zic sa nu te atasezi de cineva la varsta asta, Dragostea e oarba deseori!

6 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Fetiţo, eşti prea mică, la anii tăi mă jucam cu maşinile şi cu roboţeii pe când tu umbli după băieţi? Dacă de-acum umbli după băieţi, la 18 ani ce o să faci? O să fii mamă a 3 copii sau?

| Cσcσ a răspuns:

Auzi, nu crezi ca esti cam mica pentru baieti? Eu, la varsta ta, nici nu aveam habar cu ce se mananca relatiile.
Eu zic sa-ti vezi de scoala, e mult mai importanta. Daca mai astepti cativa ani, te asigur eu, el n-o sa se casatoreasca.

| Cristinaaa57 a răspuns:

Si zici ca ai 10 ani?happy laughing, la varsta ta ma jucam cu papusile, nu va inteleg ce iubire poate sa aiba loc la 10 ani?! schimb de acadele?laughing

| Crisk a răspuns (pentru Cristinaaa57):

Pai sunt fete care nasc la 11 ani, din cauza ca au fost violate; nu judeca inainte sa asculti explicatia,

| Cristinaaa57 a răspuns (pentru Crisk):

Asta nu are nicio legatura cu intrebarea eibig grin

| Atat_Clau_1995 explică (pentru Cristinaaa57):

Da te cred