Cind vorbesti cu el zic sa lasi emotiile si vorbeste deschis,sa vezi si el poate dac te place.
Altii in trecut puneam un prieten comun sa il intrebe,oricum incearca sa fii prietenoasa, poate la altii le place asa cum esti dar altii doar daca vad ceva mai nou!
Esti inca mica, mai ai de invatat de la viata multe, eu zic sa nu te atasezi de cineva la varsta asta, Dragostea e oarba deseori!
Fetiţo, eşti prea mică, la anii tăi mă jucam cu maşinile şi cu roboţeii pe când tu umbli după băieţi? Dacă de-acum umbli după băieţi, la 18 ani ce o să faci? O să fii mamă a 3 copii sau?
Auzi, nu crezi ca esti cam mica pentru baieti? Eu, la varsta ta, nici nu aveam habar cu ce se mananca relatiile.
Eu zic sa-ti vezi de scoala, e mult mai importanta. Daca mai astepti cativa ani, te asigur eu, el n-o sa se casatoreasca.
Si zici ca ai 10 ani? , la varsta ta ma jucam cu papusile, nu va inteleg ce iubire poate sa aiba loc la 10 ani?! schimb de acadele?
Pai sunt fete care nasc la 11 ani, din cauza ca au fost violate; nu judeca inainte sa asculti explicatia,
Angel_3284 întreabă: