| Dinutzaa a întrebat:

Hey! Am 12 ani(peste 2 lui fac 13), trec in clasa a 7-a si as vrea sa-mi vopsesc varfurile blonde, parintii mei ma lasa dar nu stiu daca e ok in clasa a 7-a sa am varfurile vopsite, ma gandesc ca unor profesori nu prea le va placeahappyVoi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| IrinaAndreea a răspuns:

Sincer te-as sfatui sa mai astepti un pic, mai ales daca vrei blond, deci trebuie decolorat intai. S-ar putea ca profesorii sa nu fie incantati, dar nici parul tau nu va fi "fericit". Asteapta sa faci o schimbare cand intru la liceu, ar fi cel mai sigur. Daca chiar simti acum nevoia unei schimbari, mai bine ai folosi niste nuantator, care se duce dupa cateva spalari.

4 răspunsuri:
| playermt2 a răspuns:

Reaactia profesorilor depinde si decat de bine inveti, danca nu prea o ai cu invatatu te sfatuies sa nu te vopsesti deoarece s-ar putea sa spuna ca in loc sa inveti tu stai sa te vopsesti (asa au patit si niste colege din clasa mea,)

| Dinutzaa explică (pentru playermt2):

Am note bune dar de la anul fac si chimie si ma gandesc ca profei nu-i va placea, din cate am vazut eu nu e cea mai simpatica persoana happy

| Dragonfly6 a răspuns:

Nu pricep la ce va foloseste sa va vopsiti parul la 12-13 ani. Dar treaba ta, parul iti va slabi.

| 愛日本 a răspuns:

Nu conteaza ce cred altii sau profesorii, conteaza ca iti distrugi parul de mica si o sa iti para foarte rau.