Daca tu chiar vrei sa fii cu el. Spune-i ca si tie iti era rusine sa ii zici ca vrei sa fii cu el
Hei1 Si eu am fost in situatia ta! Cand eram a6a, un baiat din a8a se baga in seama cu mine. Era cam fustangiu el de felul sau, dar era dragut, romantic, cu alte cuvinte te innebunea. M-a intrebat daca vreau sa fiu cu el dupa ce am vorbit mai multe saptamani prin sms, nopti in sir. Dar eu totusi i-am sis nu. Dupa un timp am regretat. am inceput sa ii trimit iar sms, sa vorbim si incet-incet i-am zis ca a inceput sa imi placa si mie de el. atunci el a reactionat pozitiv. Apoi a urmat o poveste frumoasa. :3
Trebuie sa ai in jur de 12 ani nu? mmm esti cam mica sa stii pentru o relatie, nu vreau sa te influentez dar m-ai asteapta putin ok,
Pai la 12 ani nu stiu ce relatie ai putea avea cu un baiat.
El te-a intrebat printr-un prieten daca vrei sa fii cu el, tu ii vei spune prin alt prieten ca te-ai razgandit si il placi, el iti va transmite prin alt prieten ca te pupa si tot asa.
Daca tu chiar il placi serios spune-i adevarul. Du-te la el si spune-i ca ai inceput sa il placi dar esti confuza in privinta lui. Iar lui daca ii va pasa de tine, va incerca sa iti demonstreze ca merita sa ii dai o sansa.
Nu. Am fost cu el 2 ani, dar ne-am despartit acum 3 luni din pacate.