Opaaa, un filozof zimbabuian spunea:
"A fi prost e o tragedie. A semana cu Justin Biber e o confirmare"
Copilu', la varsta ta, lasa fetitele si vezi-ti de scoala, joaca un fotbal cu baietii, in timpul liber. Mai cresti, ca esti underlevel.
Lasa iubireea baiatule la varsta ta. Incearca sa fii cu cat mai multe fete si nu o sa regreti mai tarziu, ca o sa prinzi experienta.
Ești prea mic, iar comparația cu Bieber, mai bine nu o făceai. Bieber e un fel de pussy...
În rest, ești prea mic, lasă iubirile pentru mai târziu.
Banuiesc ca nu mai esti virgin, prietena e insarcinata si amanta abia de a facut avort! inchide laptopul si fa-ti temele acum!
WOw -.- serios? vai crede ma invat destul si am note bune nu trebuie sa imi zici tu ce sa fac chiar daca am 14 ani. mrg dar ai si tu o parere
Si tie ti se pare rau ca fetele spun ca arati bine (faza cu JB numa ca sa te dai smecher) anyway. "dragostea" asta nu e chiar o chestie de orgoliu, asa ca stai chill, niciodata nu stii cand iti apare persoana "perfecta" pentru tine
Fratilor. a-ti deviat ca mult subiectul. lasati-l pe om sa se vada ca JB si amicu sau Ludacris. oricum baiatule punde dracu mana pe romana si lasa visele cu fete cum ti-am mai zis "iubirea" vine cand vrea ea nu poti face nimic in legatura cu asta.