Lasa iubireea baiatule la varsta ta. Incearca sa fii cu cat mai multe fete si nu o sa regreti mai tarziu, ca o sa prinzi experienta.
Copilu', la varsta ta, lasa fetitele si vezi-ti de scoala, joaca un fotbal cu baietii, in timpul liber. Mai cresti, ca esti underlevel.
Banuiesc ca nu mai esti virgin, prietena e insarcinata si amanta abia de a facut avort! inchide laptopul si fa-ti temele acum!
Ești prea mic, iar comparația cu Bieber, mai bine nu o făceai. Bieber e un fel de pussy...
În rest, ești prea mic, lasă iubirile pentru mai târziu.
Si tie ti se pare rau ca fetele spun ca arati bine (faza cu JB numa ca sa te dai smecher) anyway. "dragostea" asta nu e chiar o chestie de orgoliu, asa ca stai chill, niciodata nu stii cand iti apare persoana "perfecta" pentru tine
Opaaa, un filozof zimbabuian spunea:
"A fi prost e o tragedie. A semana cu Justin Biber e o confirmare"
WOw -.- serios? vai crede ma invat destul si am note bune nu trebuie sa imi zici tu ce sa fac chiar daca am 14 ani. mrg dar ai si tu o parere
Fratilor. a-ti deviat ca mult subiectul. lasati-l pe om sa se vada ca JB si amicu sau Ludacris. oricum baiatule punde dracu mana pe romana si lasa visele cu fete cum ti-am mai zis "iubirea" vine cand vrea ea nu poti face nimic in legatura cu asta.