| AlexandruExTreMe a întrebat:

Hey.Am 16 ani si ceva.Am avut cateva prietene pana acum dar nici una nu am avut o relatie foarte serioasa.Imi place de o fata pe moment, iar dupa ce ma gandesc mai bine nu imi mai place.Totusi parca astept o fata perfecta care sa imi placa din toate punctele de vedere, pe care pana acum nu am intalnit-o.Sunt in clasa 9-a,si mi-as dori sa am prietena, deoarece cam jumatate din clasa are.Si nu spun asta pentru ca ei au, dar este un sentiment minunat sa iubesti si sa stii ca esti iubit.Credeti ca am sa gasesc vreodata fata perfecta pe care o doresc? Lasati-mi parerile voastre.Multumesc anticipat.A da,sunt un pic mai timid,dar totusi cand este sa vorbesc cu o fata care chiar imi place, imi trece timiditateabig grin

4 răspunsuri:
| Solitude15 a răspuns:

Esti inca in floarea adolescentii desigur ca vei avea timp toate la timpul lor fundita happy

| AlexandruExTreMe explică (pentru Solitude15):

Crezi ca voi gasi o fata perfecta, adica ma refer sa fie frumoasa, inteligenta etc? Si ar fi ceva ciudat sa nu o gasesc in timpul in care sunt la liceu? Adica sa astept pana gasesc una cu adevarat pe placul meu?

| AlexandruExTreMe explică (pentru Solitude15):

Imi place foarte mult cum arata cantareata Adda.As vrea sa gasesc o fata exact ca ea.big grin

| Solitude15 a răspuns (pentru AlexandruExTreMe):

Ai gusturi bune