Da-i papucii. Cata nesimtire...si cata toleranta din partea ta. Doar sex, si atat, zici. Deci si tu poti sa te culci cu un baiat oarecare, e doar sex, nu? Vino-ti in fire, gandeste-te un pic in detaliu, si ai sa vezi realitatea.
La inceput noi ne speriasem si am crezut ca am ramas insarcinata, dar a fost din fericire doar o alarma falsa. Tin sa mentionez si faptul ca habar nu am ce sa fac in pat si poate de asta cauta tipe mai experimentate
Dar din toata chestia asta pe care mi-a propus-o el nu reiese ca nu ma mai iubeste, nu?
Dar asta nu inseamna ca nu ma iubeste, nu? Adica...e doar sex si atat
Baiatul asta nu te respecta deloc, e cu tine si vrea sa se culce cu alte fete, daca tie iti convine situatia asta n- ai decat, eu demult eram despartita de el sa fi fost in locul tau
Si cum pot face asta? Adica... data viitoare cand imi propune chestii de astea sunt hotarata sa ii dau papucii, dar nu prea stiu cum sa il testez
Da, cred ca ai dreptate. Ii dau prea mult libertate din frica sa nu il pierd, dar de acum m-am cam saturat sa faca ce vrea. O sa iau in considerare parerea ta. Si eu m-am gandit la asta si cred ca trebuie sa imi calc pe sentimente ca sa fie bine. Pana la urma tot eu o sa am de suferit fie ca fac pasul asta acum sau mai tarziu.
Deci trebuie sa vad daca ii pasa. De asta mi-am dat seama deja. Pe moment se tine tare si da impresia ca nu il intereseaza, ca e indiferent, dar dupa ce suntem certati incepe sa isi ceara scuze si sa se poarte frumos din nou.
Penaaaa1 întreabă: