Ar trebui sa se gandeasca inainte cand vrea sa faca sau sa spuna ceva. Sa vada daca e bine sau nu sa faca sau sa zica ceva ce ar putea avea consecinte.
Ma gandesc... poti sa ii recomanzi sa faca o calatorie in tarile calde. Si poate sa-i faci cunostinta cu unul mai mare, de care sa se indragosteasca si apoi sa sufere dupa el?
Stiu ce inseamna persoane incapatanate.E aiurea ca tu sa-ti bati capul cu ea si vei ajunge sa te enervezi degeaba pentru ca orice ai spune, orice ai invata-o ea nu te baga in seama, ori zice ca te va asculta si pe alta parte tot ca ea face.Parerea mea e sa nu-ti bati capul cu cineva pe care inveti de bine si nu-i pasa de sfaturile tale, vei duce multa munca de lamurire si rezultatul nu stiu daca va veni repede..Intr-o zi o sa-si dea singura seama ca nu procedeaza cum trebuie si o sa se puna singura la punct.Ai mult de lucru cu oamenii incapatanati pana te faci auzita si ascultata, sa stii.
Zici bine. Dar nu prea vreau sa o las sa se piarda, are potential de a ajunge cineva... numai ca-i tare aiurita si cam are de pierdut multe lucruri, multi oameni din aceasta cauza si nu-mi doresc sa o las asa de izbeliste. Suntem prietene inca de la gradinita.
Te cred,si pentru asta iti doresc multa rabdare cu ea si multa putere de convingere. Faci foarte bine ca vrei sa-ti ajuti prietena,acum sa speram ca daca tu esti langa ea si ii oferi putere de a deveni o persoana mai buna si mai calculata in ceea ce face,rasplata sa-ti fie pe masura,ceea ce nu prea vad eu, pentru ca in viata asta pe multi ajutam, iar cand se ajung, uita de noi, de cei datorita carora au ajuns mai departe...Toate cele bune iti doresc.