Bună!
Uite:
Originalitatea este un teritoriu neexplorat. Îl atingi într-o canoe, nu poţi lua taxiul.
Originalitatea nu constă în a spune ce nu a mai spus nimeni, ci în a spune exact ceea ce gândeşti tu însuţi.
Originalitate înseamnă întoarcerea la origini.
Originalitatea constă în a încerca să fii ca toţi ceilalţi şi a da greş.
Originalitatea este arta de a-ţi ascunde sursele.
Originalitatea este un plagiat nedescoperit.
Originalitatea este arta de a-ţi aminti ce ai auzit, dar a uita unde ai auzit.
Originalitatea este suma totală a gândirii unui om sau a scrierilor sale.
Originalitatea este o însuşire estetică pretinsă abia de pe la Renaştere încoace.
Originalitatea, independenţa gândirii noastre, cere în primul rând existenţa unei Gândiri unitare, conştiente şi puternice.
Baftă!
Eu as spune sa o ignori.dar uite eu stiu ca original inseamna :real, autentic uite si aici: http://enciclopedie.citatepedia.ro/index.php?c=originalitate
Originalitate=inedit, particular, nou (eventual ciudat )
Dar nu cred ca trebuie sa-i dai o definitie a originalitatii, spune`i pur si simplu ca nu e atat de importanta incat sa fie copiata de ceilalti.
Take care!(^_^)
Originalitatea este un teritoriu neexplorat. Îl atingi într-o canoe, nu poţi lua taxiul.
Originalitatea nu constă în a spune ce nu a mai spus nimeni, ci în a spune exact ceea ce gândeşti tu însuţi.
Originalitatea constă în a încerca să fii ca toţi ceilalţi şi a da greş.
Originalitatea este arta de a-ţi ascunde sursele.
Originalitatea este un plagiat nedescoperit.
Sper ca iti plac.
Desi nu este o definitie pentru originalitate, merita sa ii acorzi putina atentie: Toata lumea stie! Chestia este sa intelegi! Albert Einstein
Cu simpatie,
Prof De Mate