| Izzy1378 a întrebat:

Hey..Am o problema destul de mare..Eu am 15 si prietenul meu 14..Parintii mei de cand au aflat nu mai mai lasa atat afar cat stateam mai de mult ba mai mult nici nu ma mai lasa sa plec si cand ma lasa de abia de stau 1 ora si tot imi trimit mesaje..Maicamea azi mi-a zis si ca nu mai vrea sa auda ca ma duc la el si nici sa ma vada cu el..Si parca o iau razna de fiecare data cand aveam prieten nu ma mai lasau si numa pedepse luam ca lor nu le convenea ceva..Imi vine sa plec de acas undeva departe si sa nu mai ma intorc..Please help sad

5 răspunsuri:
| Blueeyes6969 a răspuns:

In general parintii, mai ales mamele, cu atat mai mult ca tu esti fata, nu sunt de acord cu o relatie. Probabil parintii tai se gandesc ca prietenul tau avand 14 ani, nu este suficient de matur ( si cam au dreptate, zic din proprie experienta). Probabil se gandesc ca si ei au gresit si nu vor ca si tu sa faci greselile lor. Dar explica-le situatia si spune-le ca din greselile proprii inveti... Este pacat sa renunti la ceva frumos( iubirile astea de 14-15-16 ani sunt cele mai frumoase)

| OanaBianca7 a răspuns:

Pai spune-le parintilor tai ca te-ai despartit de el si cand vrei sa iesi cu el in oras spune-le ca iesi cu prietenii laughing ca sa nu isi de-a seamawinking Si altadata sa nu le mai spui cand iti faci un gagicwinking happy. Sper ca a mers! Bafta happy

| Izzy1378 explică (pentru OanaBianca7):

Degeaba zic ca plec cu prietenii sau ceva.Mereu se gaseste cineva sa ciripeacsca, si la amandoi situatia e ca nu suntem bagati in seama doar cand am facut ceva.

| FetitzaDulcetzica a răspuns:

Hey incearca cumva sa vorbesti cu mama ta calm si sa-i explic ca deja numai esti mica si ca trebuie sa aiba incredere in tine...e ceva normal la 14 ani sa ai prieten

| OanaBianca7 a răspuns:

Pai atunci fai sa inteleaga ca numai esti un copil mic happy pune-le conditii