| rihanna7865 a întrebat:

Hey am si eu o intrebare...voi cum ati scapat de burta? si in cat timp? dau fundita crying

4 răspunsuri:
| CamMiLlaA12 a răspuns:

Te anunt de pe acum ca nu pot spune ca am avut burtica vreodata, dar cand incepusem sa am inceput de colacei m-am pus bine pe abdomene, poti incerca niste exercitii speciale pentru coloana sau abdomen, chiar si pentru talie de pe youtubewinking. Incearca sa nu mai mananci dupa 7 seara,redu painica din alimentatie, nu de tot, caci e nevoie si de ea, mai putine dulciuri, si dupa 7 seara incearca sa papi fructe, legume, iaurt sau salate. Apropo cati ani ai?happy

| rihanna7865 explică (pentru CamMiLlaA12):

Am 16 ani ...si am 1, 70 sau 1, 71 nu stiu sigur si 57 de kg si na am putina burtica adica am 80 cm in talie si eu vreau sa am 60. nu se vede foarte tare dar eu m-as simti mai bine daca nu as aveao. oricum multumesc pentru raspuns. acum am inceput sa fac 200 de abdomene pe zi si na sa mai reduc din paine, am grija la alimentatie si sper sa scap de burta ca doar ea e problema.

| LivingLouder a răspuns:

Am folosit dieta asta cu care scapi de 5 kg in 5 zile
La micul dejun se consumă în fiecare zi: o felie de pepene roşu, 50 grame pâine prăjită, o cană de ceai sau cafea îndulcită cu zaharină.

ZIUA I
Micul Dejun: o felie de pepene roşu, 50 grame pâine prăjită, o cană de ceai
Prânz: 100 grame carne fiartă de vacă, 100 grame orez fiert cu sos de roşii şi o felie de pepene roşu.
Cină: 50 grame brânză de vaci, o felie de pâine prăjită şi orice cantitate de pepene roşu.

ZIUA II
Prânz: pâine prăjită, 50 grame piept de pui sau curcan fiert, o felie de pepene roşu.
Cină:100 grame peşte slab fiert sau la grătar, o felie de pâine prăjită şi una de pepene roşu.

ZIUA III
Prânz: 30 grame de spaghete cu sos de roşii şi brânză rasă şi pepene roşu după pofta inimii.
Cină: o salată mare de legume (roşii, castraveţi, ardei, ceapă, salată verde) şi o felie de pepene roşu.

ZIUA IV
Prânz: un castron de supă cremă de legume cu crutoane, 50 grame piept de pui fiert cu o felie de pâine prăjită şi o felie de pepene roşu.
Cină: doi cartofi natur cu permezan şi verdeaţă şi orice cantitate de pepene roşu.

ZIUA V
Prânz: 50 grame carne fiartă de vacă cu sote de ciuperci şi pepene roşu cât doreşti.
Cină: 50 grame brânză de vaci cu două felii de pâine prăjită şi orice cantitate de pepene roşu.

| rihanna7865 explică (pentru LivingLouder):

Apai ma gandesc ca cu 1 felie de paine sau 2 seara nu o sa slabesc. dar de fapt eu nu vreau sa slabesc. doar vreau sa scap de burtica. in orice caz multumesc pentru raspuns. daca tu ai reusit sa slabesti asa atunci felicitari. dar eu vreau sa scap doar de burtica.