| TybyMarcanu_1181 a întrebat:

HEY! Am un Xperia X8 cu versiunea Android 2.1 Eclair...ma poate ajuta careva sa fac update la 2.2 sau alta versiune mai mare? dau funda plus vot.

Răspuns Câştigător
| Angel31 a răspuns:

Salut,

Pentru telefonul tau nu a fost definitivat momentan android 2.3, asta nu inseamna ca nu se poate instala pe acest telefon happy. Daca nu te deranjeaza faptul ca nu functioneaza camera in full mode si modulul FM poti trece momentan pana la noi updateuri la android 2.3 Gingerbread. Intrebarea mea este daca ai ceva cunostinte despre ceea ce vrei sa faci si daca e rootat telefonul tau. Te rog sa ne oferi mai multe detalii sa putem sa iti oferim un raspuns concret.

2 răspunsuri:
| TybyMarcanu_1181 explică (pentru Angel31):

Salut,
Telefonul nu este Rootat. dar atat vroiam sa stiu daca o sa apara oficial de la Sony Ericsson update la 2.3. Multumesc!

| Angel31 a răspuns (pentru TybyMarcanu_1181):

Mai mult ca sigur o sa apara intr-un tarziu dupa ce va iesi cu brio de pe bancul de probe. Pana nu vor ajunge la concluzia ca versiunea 2.3 este stabila si functionala in parametrii pentu telefonul tau nu se va lansa oficial acest update. Daca nu ai o idee cat de cat de ce inseaman sa root-ezi un asemenea sistem si sa il intretii in acelasi timp, nu iti recomand aceasta optiune.