anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey .as vrea sa va cer o parere. i-am facut o poezie prietenului meu >:" ...am 15 ani. poate pare un pic stupita. dar as vrea sa va stiu parerea...

Povestea merge mai departe

Stau pe mal si ma gandesc
La ochii ce ma priveau .si zambesc.
Ma gandesc la acele clipe...
A celor 2 inimi ce sunt menite

Mie dor sa te privesc.
Sati spun cat de mult te iubesc.
Dar astept sa te intorci din nou la mine
Si sa-ti spun'baby .totul va fi bine '

Si ce rau imi pare pentru cele rele
Si toate clipele grele...
Dar am trecut peste .mergem mai departe
Si toate cele rele le vom da la o parte.

ce parere aveti? daca ar fi sa schimb ceva. ce credeti ca ar trebui sa schimb?

18 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Imi place poezia love struckNu schimba nimic happyEste bun asa happy

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Sa schimbi? Gramatica.
In rest e frumoasa, iar pe viitor tine cont de toate elementele de versificatie, inclusiv sa ai grija ca numarul silabelor din fiecare vers sa fie ~egal.

cami
| cami a răspuns:

happy wow, e super tare! de fapt, e emotionanta. Eu cred ca o sa te aprecieze mult mai mult, si o sa fie placut impresionat happy

lolita
| lolita a răspuns:

Frumos, nu ar trebui sa schimbi nimic.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Important e ca sunt sentimentele tale, exprimate prin cuvinte.
Degeaba ar veni cineva cu modificari.Nu ar mai fi sincera poezia. Oricum ...gusturile difera.
Iti spun sincer... daca as vedea poezia asta altundeva...si nu as stii ca e scrisa din suflet pentru persoana pe care o iubesti...nu mi-ar place-o deloc. Asa, in contextul asta... e frumoasa.Sunt sigura ca ii va placea poezia...doar e pentru el scrisa.

| Elly4all a răspuns:

Da este frumoasa vad ca te gandesti la el. el nu o sa zica nu nu-mi place el o sa te imbratiseze si o sa iti zica ca te iubestewinking.eu iti dau minim 9.merge e loc si de mai bine.

| Encore a răspuns:

Da nu conteaza foarte mult daca nu ai scris corect, conteaza ca ai scris mi se pare ceva romantic, si mie mi ar place sa mi scrie prietena sau sa faca lucruri romantince... ador romatinsmul si eu am scris o scrisoare unei prietene acum un an si cevatongue

| Brigitta a răspuns:

E foarte frumos. Bravo! Sper sa-i placa si lui si sa o pretuiasca.

prfml
| prfml a răspuns:

De ce sa schimbi ceea ce ai scris, sunt versurile tale, sunt sentimentele tale, mie imi plac foarte mult, totul este rimat, imi place si mai mult happy

| Jonsdottir a răspuns:

Aaa, excuze me! nu ma intreba pe mine, pentru ca daca mint o sa spun ca imi plac, iar daca nu mint zic : cam siropoase, nu crezi?
Sorry, dar asa sunt eu...tongue

| oooooooo a răspuns:

Ar trebui sa fi mai atenta la scrierea gramaticala-ai prea multe greseli pentru varsta ta-si daca vrei sa compui pe viitor poezii mai frumoase pentru iubitul tau, citeste putina teorie.Si sa ii dai poezia doar daca esti sigura ca merita si tine la tine, pentru a aprecia gestul tau asa cum trebuie.

| marya_1942 a răspuns:

Il iubesti! dupa parerea mealove struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca asa simti, e frumos. e un inceput bun.in poezie.in dragoste la fel. dar era bine sa fa-ti faca el poezii.ma rog daca asa e acum, dai inainte. e exact imaginea iubirii voastre care darama tot si invinge.sa fiti iubiti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

,, baby ..totul va fi bine,,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E dulce poezia happy nu schimba nimicwinking.

| Iulya_2892 a răspuns:

Nu conteaza...Tot ce trebuie e sa i placa lui. sunt niste vorbe f frumoase spuse acolo si ar fi minunate daca sunt spuse din inima...
iubitiva mult!

| crazyangel a răspuns:

M_* draga mea poezia imi place, e sa mai in stil teenagers_e buna
_** sa k fi mai increzuta -**mult succes si continua sa mai sc

| diia a răspuns:

Nu pari deloc 'stupita'. e chiar foarte frumoasa. e ceea ce simti u pentru el. sentimentele tale fata de el. poeta te faci :*.