| amelutzza a întrebat:

Hey baieti cum preferati fetele (fizic + moral)

Răspuns Câştigător
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Fizic 1.60-1.70, par putin ondulat. ochi fermecatori, iar in legatura cu sanii si fundu chiar nu ma intereseaza atata timp cat nu ai ce vorbi cu ea, deci as vrea sa fie inteligenta, cu capul pe umeri, sigura pe ea, sensibila si daca i.ar placea si pop.ul si rockul clasic(nu ma astept la metal) ar fi perfect big grin

9 răspunsuri:
| DeutzaMika a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

Imi poti spune si mie de ce baieti sunt niste "porci" cu fetele? Se dau numai la aspect 99 % dintre ei, tu esti printre acei 1 % care nu se uita numai la aspect si asta ma bucura! Acei 99% dintre baieti vor sani si fund, ATAT! De ce ei nu recunosc asta? De ce fetele fara forme sunt date la oparte?

| Dăscăleanu_Mădii_1992 a răspuns:

Razvanbfmv.Asa te vreau, frate.I am a rockgirl.straight face Si ai perrfecta dreptate cu``sa aiba capu pe umeri``.

| GhostSimple a răspuns (pentru DeutzaMika):

Pentru ca pe unii baieti ii atrag numai asta.Nici eu nu imi explic dar asta e.Mie imi plac fetele de 1.60-1.80,par putin ondulat brunete,ochi caprui sau albastri,fizicu nu ma intereseaza asa mult,nu extrem de inteligenta ca asa ar vorbi nu mai despre mate si nici prea "proasta",sa vada ce este in jurul ei sa fie constienta de lumea in care traim, sensibila si daca i-ar placea si rapul ar fi perfecta sau rock, pop(nu manele).si baieti "porci" sunt 99.415% dupa mine. big grin

| SexyAnon a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

Awwww 8->, asa baiat

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru DeutzaMika):

Mersi laughing
nu sunt date la oparte, doar ca suntem 1%... nu suntem multi.
e foarte simplu. multi baieti nu se indragostesc si vor doar sa.si satisfaca mintea bolnava.

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru GhostSimple):

Exact
fara manele!

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Dar voi ce preferati la noi? big grin

| amelutzza explică:

Daa... baietii nu observa ca majoritatea fetele cu capul pe umeri prefera acei 1% din baietii

| DeutzaMika a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

Simpu! Si sensibili dar si cu putin "tupeu" ca prea mult strica! Un an mai mare ca mie si mai inalt cun un cap. Sa nu ma minta! Restul in general depine de el...

Întrebări similare