Nu sunt baiat si probabil iti va parea aiurea ca iti raspund. Dar de un lucru sunt absolut sigura: nimanui nu-i place sa fie permanent cautat/a, sunat/a, stresat/a! Orice om normal ar ignora definitiv o persoana ca cele enumerate de mine mai sus.
Daca te place un baiat, mai intai initiativa este a lui. Iar daca sa spunem ca prima data il suni/ il cauti tu, dupa aceea il lasi o vreme singur. Daca intr-adevar este interesat, te va cauta el!
Sunt baiat si sincer imi place sa ma caute o fata din cand in cand. nu exagerat, adica nu de 3 ori pe ora, decat daca e cazul, dar in general ajungem la un compromis, odata ma suna ea, odata sun eu... oricum nu imi place ca doar o persoana sa "o caute" pe cealalta (gen doar fata sa ma sune pe mine, sau doar eu pe ea)
Pff logic ca le plac sa se laude gen " aia se tine dupa mine. " si spun prietenilor si u pici de fraiera >
Eu unul ca baiat, o caut eu.
de ce? pentru ca, nu trebuie sa uit never ce inseamna a fi fata
Nu stiu cum este in cazul altora.dar iubitul meu.mereu vine el primul la mine.el ma cauta.ma suna. eu sunt putin indiferenta.asa-i cel mai bine.sa-i lasi sa faca ei primul pas. crede`ma.stiu ca majoritatea fetelor nu pot astepta sa faca ei primul pas.dar fetelor rabdare. dar nu intotdeauna se aplica regula asta.sa vina baietii primi la fete.
In general, baietilor le place sa nu ii stresezi, sa nu ii suni din 5 in 5 minute sa ii intrebi ce fac.Lasa-i pe ei sa te caute
coopilluu întreabă: