anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey Buna, am nevoie de sfatul vostru.In curind eu si prietenul meu vom implini un an de cind sutem impreuna.Dar eu nushtiu de cadou sa-i fac :-( va rog, dati-mi ceva idei :-( Funda kiss

9 răspunsuri:
| WhiteLover a răspuns:

O cana cu cel mai bun iubit,o perna cu o poza cu voi,un colaj cu pozele voastre scos la dimensiuni mari,un album cu poze cu voi,un ceas,parfum, pulover, bratara, medalion, o sticla de ceva rafinat...tu si o seara speciala...

| c0cuta a răspuns:

Cam multe o pui sa ii ofere whitelover; eu spun ca cel mai mult ar aprecia sa fii alaturi de dansul si sa incerci, poate... sa cauti prin telefon/facebook poze cu voi; stiu si eu; si sa le pui intr-un album. Ar fi chiar deosebit, fiindca in general baietii nu prea primesc cadouri, iar in cazul in care primesc cadouri, ele sunt obiecte, chestii... Sper ca te-am ajutat!

| R3miXxa a răspuns:

Ai putea sai iei o bijuderie sau un ceas va aprecia lucrul asta cu siguranta si il va purta cu placeretongue

Răspuns utilizator avertizat
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Inafara de tine, cred ca ar fi placut surprins daca-i oferi ceva care sa poarte permanent cu el.O bratara, un lantisor-eventual cu un medalion, un ceas. Ceva de genul asta.

| Cataliciiii a răspuns:

Ai putea sa ii faci cadou o stea cu numele vostru! sau u ntricou cu voi doi

| cristi55544 a răspuns:

Pff nu o cana,nu tricouri cu poze,nu perne, nu chestii de genul asta k sunt chicioase. poti sa-i cumperi un ceas, un pulover, un fular, o caciula cv ce ii place lui.o camasa, o poza cu voi 2 in rama, un parfum, chestii simple care nu sunt cumparate de la obor.tu il cunosti...cati ani are?

| BombonikaFrumushica a răspuns (pentru cristi55544):

17

| cristi55544 a răspuns (pentru BombonikaFrumushica):

Pei ti.am spus : pulover, camasa, tricou, ceas, poza cu voi doi chestii de genul zic eu.cel putin chestile astea imi plac mie