| Mada_Mays_1994 a întrebat:

Hey. buna TPU;happy de curand mi-am cumparat un tricou lung in spate (pana peste genunchi ) si "scurt in fata"(pana la genunchi) si nu stiu cum sa-l port. mi-am luat "colanti" de imitatie de piele gen "blugi" si nu sta bine..si nici cu colanti negri straight face x_X deci? big grin stie cineva?=]]. si ca incaltaminte ce sa port la el? big grin ghete? botine... cizme? big grin (ce culoare)?big grin dau fundita; happy

8 răspunsuri:
| Mada_Mays_1994 explică:

Daca puteti vreau si pozehappy

| ClauA17 a răspuns:

Pai il porti purta cu cizme lungi sau botine, am vazut ca multe lume isi ia colanti. de ce nu iti sta bine. poti sa iti iei blugi cu el.

| SzbInfinite a răspuns:

Îl poţi purta cu nişte platforme şi cu pantalonii de piele, mie îmi place combinaţia. :'x Ce culoare e tricoul? Ar merge super drăguţ şi cu o fustă, dacă e mai cald afara şi tot cu nişte bocanci sau ghete cu şireturi.; o3

| Mada_Mays_1994 explică (pentru SzbInfinite):

Daca as lua fusta nu s'ar vedealaughing ideea e ca e lungbig grin si tricoul este negru...se vede nasol cu pantaloni de pielebig grin

| Mada_Mays_1994 explică (pentru ClauA17):

In niciun caz...in fata este mult mai lung pana la genunchi..am scris mai sus tongue

| ClauA17 a răspuns (pentru Mada_Mays_1994):

Pai atunci trebuia sa il incerci cand ti l-ai cumparat si sa vezi cum iti sta.

| Mada_Mays_1994 explică (pentru ClauA17):

L-am incercat mai;* imi place asa lung...; d asa l-am vrut eu nu este asta o prbl... big grin