| ஐஐ a întrebat:

Hey, ce inseamna cand o pisica sta pe tine si scoate putin ghierutele ssi te inteapa putin pe urma iar le baga si tot asa.
Si ce face o pisica cand te iubeste?

fundoi
scuzati categoria este cautata

Răspuns Câştigător
| Kozbinski a răspuns:

Atunci cand de obicei face asta inseamna ca ai fericita si antrun fel asi pregateste locul, iar atunci cand te iubeste se freaca de tine si te impinge cu capul, spre exemplu pisoiul meu costica atunci cand al tin in brate impinge cu nasucul in nasul meu si asa ne jucam cu nasurile, iar atunci cand doarme cu mine, lui ai place sa doarma pe pieptul meu, si sa toarca.

17 răspunsuri:
| geoalina19 a răspuns:

Daca scoate gherutele cred ca vrea sa le ascute si daca te iubeste inseamna ca incepe sa toarca si se invarte pe langa tine (si intr-un fel se scarpina).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ambele cazuri cauta afectiune! Singurul defect al lor e ca iubesc orice jigodie de omwinking! P.S: am deviat de la subiectwinking! laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ஐஐ):

Normal ca nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ஐஐ):

Cauta doar atentiewinking! Waii ai 3 pisicutee puppy dog eyes!

| Kozbinski a răspuns:

Am chiar si niste poze cu pisicutele mele.

| Kozbinski a răspuns (pentru ஐஐ):

Am sa incerc hai pe mes.

Cybergothflash

Cybergothflash si pupici pentru fundita.

| 01razvan a răspuns:

Atunci cand de obicei face asta inseamna ca ai fericita si antrun fel asi pregateste locul, iar atunci cand te iubeste se freaca de tine si te impinge cu capul, spre exemplu pisoiul meu mitu' atunci cand al tin in brate impinge cu nasucul in nasul meu si asa ne jucam cu nasurile, iar atunci cand doarme cu mine, lui ai place sa doarma pe pieptul meu, si sa toarca.