Cate am de spus in ora de romana e cea mai mare galagie,. de pe randul de la geam, din spate se aud tot timpul sunete de animale, de la miorlaituri pana la latrat si de la grohait pana la nechezat . In clasa a patra, proful de religie (era preot) ne punea sa scriem si el dormea cu capul pe catedra, se scobea in nas, se juca pe telefon). Proful de muzica, daca nu avem desenele ne face prosti si ne arunca cu creta in cap, iar proful de istorie, zice ca daca nu invatam o sa fim manelisti Proful de mate face din cand in cand glume cu castraveti
Nu stiu daca stii efectul sonor cu parturile, ei bine noi il stim, si il redam in ore, mai ales la cea de mate, face profu niste ochi
si mai e si cel cu tiuitul (se aude un efect sonor foarte ascutit care te arde pe creieri), si pe acela il folosim destul de des.
Cateodata ne ia pe toti din clasa in acelasi timp, tusitul sau stranutatul
Unuia i s-a deschis briciagul cand s-a asezat in banca in timpul orei de geografie (probabil)... o mica taietura.
La noi in ora de desen e circ,muzica,bataie,profa` e tanara(mai tot timpul vine cu fusta mini,cu pantaloni mulati) si nu prea stie cum sa ne faca fata,cati nu si-au aruncat ghiozdanul pe geam la ora ei si au spus ca se duc sa-l ia si nu s-au mai intors,cea mai amuzanta faza a fost cand un baiat de la noi din clasa a zis : Ba da-mi numarul tau de telefon si i-a tras fusta in jos, toti ne amintim culoarea chilotilor ei , cu toate ca nu a zis nimic nimanui(deci se vede ca i-a placut )
1 avem un copil căzut pe geam
2 profu s-a impiedicat si a căzut
3 facem pe noi
4 se aud urlete sunete de animale înjurături
5 unu s-a basit
Twister09 întreabă: