| adelutsa a întrebat:

Hey:*... ce parere aveti de fetele care aplica metoda "sunt urata! ( fa-mi complimentebatting eyelashes )?

Răspuns Câştigător
| remus a răspuns:

Fac o mare greseala, nu este floare si nici femeie urita, esti superba!

37 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Si cum e mai bine?thinking Sa zica ...ca e urata si sa fie frumoasa, sau sa zica, ca e frumoasa si sa fie urata?rolling on the floorPriviti si partea buna a lucrurilorlaughing big grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Am cam multe fite happyVor sa fie laudate si sa le acorde toata lumea atentiewinking
Cam asta cred eu big grin

nony
| nony a răspuns:

Poi poate chiar este uratá.Cine a apreciat-o pe ea ca fiind frumoasa? thinking
Complimente? rolling on the floor. poate niste sfaturi de machiaj sau operatie.

| psiholoaga a răspuns:

Cersesc atentie. Eu, de obicei, nu le zic nimic la replica asta; daca as zice: ai dreptate, s-ar enerva. Daca as zice ca nu e adevarat, ar zice ca o mint. Femeile astea...

| maryana5 a răspuns:

Cunosc si eu cateva persoane asa rolling on the floor
si eu le raspund sincer:" vrei sa te mint? sau sa-ti spun crudul adevar?" si chestia e ca nu ma mai intreaba rolling on the floor

mira
| mira a răspuns:

Nu tine la toata lumea trucul asta.

| JackieSue a răspuns:

Poate chiar se cred urate si vor ca altii sa le zica ca-s frumoase sa se simta mai bine. Oricum daca intalnesti pe cineva asa spune-i "da...cam asa e, imi pare rau pentru tine".

| Ea12345 a răspuns:

Chiar daca te simti urat/a, nu cred ca vei avea curajul sa o spui in public. Incerci sa pari cat mai "necomplexat/a" si sa-i faci pe ceilalti sa te aprecieze asa cum esti.Cine spune ca e urat/a, e clar ca nu gandeste asa, poate doar glumeste sau cerseste atentie.

| SweetCandy a răspuns:

Fite fite si iar fite...laughingasta e ideea...laughing

| Betty18 a răspuns:

Tu nu ai auzit de persoane complexate? fa mai bine o cautare pe google si afla ce inseamnawinkingbig grin

sunt si fete care chiar zic asta cu sensul de,, fa-mi"complimente dar nu toate

sunt si pers care daca zic,, sunt urata" si apoi cineva zice,, aa nu k esti frumoasa" se simt si m-ai rau sau mai urate de atat pentru ca isi dau seama ca au zis asta din simplu motiv ca s-au plans eletonguetongue

| Swabia a răspuns:

Nu stiu despre fete, da`fostul meu prieten asa era!
Ma innebunea! rolling on the floorlaughing)

| StarDust a răspuns:

Sunt inebunite dupa atentie? laughing

| zuzushi a răspuns:

Hei...nici mie nu mi se pare ca sunt frumoasa. dar niciodata n a cerut complimente. din contra, chiar ma enervez cand imi face cineva complimente. si eu am aceeasi impresie ca mirry. dar nu stau sa zic.nu vorbi cu mine...sunt prea urata. mi se pare o prostie straight face

| dulcika a răspuns:

BUNA.
eu zc ca au numai figuri in cap si nu se satura de atentie, vor sa fie in centrul atentieilaughinglaughing ma doare capul de ele .numai cand le vad ca spun niste chestii...de ex:"as putea sa ti dau lectii"(chestia asta mi s-a spus si mie)... a venit o fata noua pe unde stau eu si am vrut sa ma imprietenesc cu ea si incepuse cu tot felul de chestii...bla bla.si una dintre fete(din grupul meu), sa luat de ea si ea nea zis chestia aialaughing

| dulcika a răspuns:

De tine a uitat scuze.esti ff dragutahappykiss

| tremuriciiuliana a răspuns:

Eu niciodata nu mam considerat frumoasa pentru ca nu imi place sa ma laud, dar fetele care zic asa ceva sunt moarte dupa lauda si complimente poate chiar is urate

| vykkusor a răspuns:

Daca un om este urit la exterior nu inseamna ca este urit si la interior, uneori sufletul conteaza mai mult ca orice, dar oricum am fi si am arata trebuie sa ne autoapreciem si sa spunem ca suntem frumoase.Accepta-te asa cum esti!

| pam_pam a răspuns:

Eu cand zic asta sunt foarte sincera, adica chiar nu ma consider frumoasa, decat rareori. Si de cele mai multe ori cand primesc complimente, reactionez destul de urat. Nu stiu de ce. Mi se par minciuni si eu nu suport minciunile. Cine imi face complimente ori nu ma vede bine, ori are nevoie de mine. thinking

| DeeDee_1261 a răspuns:

Nu le pot suporta!

| Jupiter a răspuns:

Isi satisfac nevoia(existenta in fiecare dintre noi - fete sau baieti) de a se simti admirate, speciale, bagate in seama.
Fiecare cu metodele lui.

| margaritar a răspuns:

Praf laughing...altceva nimic de zis

| FearNoEvil a răspuns:

Vor sa se simta mai bine, vor atentie. Nu le condamn.

| onfire93 a răspuns:

Poi unele chiar sunt urate laughing...mai auzi o stramba din asta cu 3 kile de machiaj pe ea si evadata din cutia de stixuri cum sufera la tine straight face alea chiar nu merita nici un complimentwinking

| volt a răspuns:

Sunt penibile si degaja low-self-esteem. Plec repede de acolo ca se impute treaba. In 5 minute incep sa planga

| jane_2661 a răspuns:

Sufera de nebagare in seama big grin

| 123321456654 a răspuns:

Se cred prea frumoase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce e urata, mai e si proasta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Se simt complexate!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista o asemenea metoda?
Pai, daca e urata, asteapta sa fie mintita si in cazul asta e putin redusa, se multumeste cu o minciuna bine formulata.
Daca e frumoasa, e o cochetarie din partea ei...habar n-aveam de metoda asta! Doamne, cum a trecut viata pe langa mine! Eu imi ajung mie insami!

Întrebări similare