Plictistooooare, am stat pe TPU ca un" no life-er" ce sunt )
Mi-e scârbă de alcool, am băut cafea și suc toată noaptea în ciuda inamicilor mei din familie care încercau sa ma corupă cu șampanie sau ce naiba mai aveau eii acolo
An nou fericit la toata lumea
Am fost cu prietena la noi acasa, apoi pe la ora 23:00 am mers in Piata Sfatului din Brasov unde am intampinat noul an de acolo. Focul de artificii a fost frumos, dar ce nu mi-a placut a fost aglomeratia. De 9 ani obisnuiesc sa intampin din strada noul an, dar anul acesta a fost de rahat. Cand am dat sa plecam din piata ne-am trezit blocati in multimea de oameni care toti au vrut sa plece in acelasi timp. Stateam lipiti unii de altii si ne ingramadeam cu totii sa intram pe strada Republicii ( daca ai auzit ). Cum ar incerca 10 insi sa intre pe o usa lata de 2 metri. Inaintam cate 50 cm pe secunda de parca eram pinguini. Din spate impingeau, injurau "sa mearga mai repede", o femeie in spatele meu isi tinea copilul in brate iar incaltarile copilului erau pe hainele mele. Altul si-a varsat vinul fiert pe haina prietenei. A fost o tiganie curata. La noi, la Brasov, nu se obisnuieste asa, dar au venit needucatii ( turistii ) din alte judete care nu stiu ce este organizarea intr-o astfel de situatie. Si oile sunt mai civilizate.