Am fost cu prietena la noi acasa, apoi pe la ora 23:00 am mers in Piata Sfatului din Brasov unde am intampinat noul an de acolo. Focul de artificii a fost frumos, dar ce nu mi-a placut a fost aglomeratia. De 9 ani obisnuiesc sa intampin din strada noul an, dar anul acesta a fost de rahat. Cand am dat sa plecam din piata ne-am trezit blocati in multimea de oameni care toti au vrut sa plece in acelasi timp. Stateam lipiti unii de altii si ne ingramadeam cu totii sa intram pe strada Republicii ( daca ai auzit ). Cum ar incerca 10 insi sa intre pe o usa lata de 2 metri. Inaintam cate 50 cm pe secunda de parca eram pinguini. Din spate impingeau, injurau "sa mearga mai repede", o femeie in spatele meu isi tinea copilul in brate iar incaltarile copilului erau pe hainele mele. Altul si-a varsat vinul fiert pe haina prietenei. A fost o tiganie curata. La noi, la Brasov, nu se obisnuieste asa, dar au venit needucatii ( turistii ) din alte judete care nu stiu ce este organizarea intr-o astfel de situatie. Si oile sunt mai civilizate.
Plictistooooare, am stat pe TPU ca un" no life-er" ce sunt )
Mi-e scârbă de alcool, am băut cafea și suc toată noaptea în ciuda inamicilor mei din familie care încercau sa ma corupă cu șampanie sau ce naiba mai aveau eii acolo