Am trecut si eu prin asta cand eram la scoala, nu stiu daca mi-a trecut ca nu am unde sa vorbesc la adunari, dar acum ca m-am maturizat nu-mi mai pasa ce cred ceilalti, si asta e secretul unei vieti fericite sa nu iti pese de parerea celorlalti, toti au defecte. si iti invingi teama facand acele lucruri de care ti-e teama si vei vedea ca nu e sfarsitul lumii chiar daca te balbai sau spui o prostie in fata a 1000 de oameni.
Vorbind in public. Totul tine de antrenament.Cu cat mai des o vei face cu atat iti va fi mai usor.
Sau poti gasi niste ocupatii unde esti foarte singura pe tine, unde nu iti este frica sa gresesti.
Dar oricum, ideea e ca nimeni nu e perfect, nimeni nu e mai presus decat tine si poate ca gresind, nu iti va mai fi teama, din moment ce lucrul de care iti era frica s-a intamplat deja.
Iesind in fata si infruntandu-ti teama putin cate putin in fiecare zi. de ce ti-e teama mai exact?
Mi-e teama ca voi spune ceva gresit adica sunt mai introvertita mereu imi era frica de ceilalti..mereu radeau de mine...
Am trecut si eu prin asta cand eram la scoala, nu stiu daca mi-a trecut ca nu am unde sa vorbesc la adunari, dar acum ca m-am maturizat nu-mi mai pasa ce cred ceilalti, si asta e secretul unei vieti fericite sa nu iti pese de parerea celorlalti, toti au defecte. si iti invingi teama facand acele lucruri de care ti-e teama si vei vedea ca nu e sfarsitul lumii chiar daca te balbai sau spui o prostie in fata a 1000 de oameni.
Geo2969686 întreabă: