Am trecut si eu prin asta cand eram la scoala, nu stiu daca mi-a trecut ca nu am unde sa vorbesc la adunari, dar acum ca m-am maturizat nu-mi mai pasa ce cred ceilalti, si asta e secretul unei vieti fericite sa nu iti pese de parerea celorlalti, toti au defecte. si iti invingi teama facand acele lucruri de care ti-e teama si vei vedea ca nu e sfarsitul lumii chiar daca te balbai sau spui o prostie in fata a 1000 de oameni.
Iesind in fata si infruntandu-ti teama putin cate putin in fiecare zi. de ce ti-e teama mai exact?
Mi-e teama ca voi spune ceva gresit adica sunt mai introvertita mereu imi era frica de ceilalti..mereu radeau de mine...
Vorbind in public. Totul tine de antrenament.Cu cat mai des o vei face cu atat iti va fi mai usor.
Sau poti gasi niste ocupatii unde esti foarte singura pe tine, unde nu iti este frica sa gresesti.
Dar oricum, ideea e ca nimeni nu e perfect, nimeni nu e mai presus decat tine si poate ca gresind, nu iti va mai fi teama, din moment ce lucrul de care iti era frica s-a intamplat deja.
Geo2969686 întreabă: