Mersi, am sunat la ce-i de la banca si m-au intrebat de parola cardului si nu o stiu si nici nu pot sa dau de ea, ii mai sun odata sa mai incerc.
Este si metoda asta, dar astept si alte solutii mersi.
Fiin un cod cu caracter scret nu cred ca ia alta solutie prin care sa-ti fie inmamnat personal, dar cine stie. Succes
Eu astept de 2 saptamani sa imi deblocheze cardul, ca am introdus codul pin gresit desi nu l-am bagat decat de 2 ori gresit, insa nu mai pot face tranzactii online desi mergea inainte sa bag de 2 ori codul pin gresit. Stiam ca treaba asta cu deblocarea se rezolva prin telefon repede, insa nimic in 2 saptamani, am sunat la ei si mi-a zis ca, o colega le-a trimis email si sa astept, pai frate daca aia citeste emailul peste o luna? Am incercat sa scot o anume suma de la caserie nici la casa nu ii da voie sa scoata suma. Chiar nu stiu ce s-a intamplat am bagat codul doar de 2 ori, plus ca era codul bun si pe bancomat imi tot spunea cod pin introdus gresit, doar e codul care il am pe hartia care ti-o trimite cu codul pin. Eu acum nu am cash si am de platit o factura si deja sunt in intarziere ca nu o pot plati cu, cardul. Eu nu stiu ce se misca asa greu? Am scris pe un forum mi s-a spus ca se rezolva o deblocare prin tel in maxim 24 de ore sau 48, la mine au trecut 2 saptamani.