| sTeFaN. a întrebat:

Hey, cum pot afla parola cardului meu bancar? imi trebuie pentru deblocare happy. nu codul pin, ci parola cardului, asa mi s-a spus happy Ms.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cred ca de la banca.

| mgtow a răspuns:

Ti-l trimite prin posta si asa il aflii.

| sTeFaN. explică (pentru anonim_4396):

Este si metoda asta, dar astept si alte solutiihee hee mersi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sTeFaN.):

Fiin un cod cu caracter scret nu cred ca ia alta solutie prin care sa-ti fie inmamnat personal, dar cine stie. Succes

| sTeFaN. explică:

Mersi, am sunat la ce-i de la banca si m-au intrebat de parola cardului si nu o stiu si nici nu pot sa dau de ea, ii mai sun odata sa mai incerchee hee.

| george74 a răspuns:

Eu astept de 2 saptamani sa imi deblocheze cardul, ca am introdus codul pin gresit desi nu l-am bagat decat de 2 ori gresit, insa nu mai pot face tranzactii online desi mergea inainte sa bag de 2 ori codul pin gresit. Stiam ca treaba asta cu deblocarea se rezolva prin telefon repede, insa nimic in 2 saptamani, am sunat la ei si mi-a zis ca, o colega le-a trimis email si sa astept, pai frate daca aia citeste emailul peste o luna? Am incercat sa scot o anume suma de la caserie nici la casa nu ii da voie sa scoata suma. Chiar nu stiu ce s-a intamplat am bagat codul doar de 2 ori, plus ca era codul bun si pe bancomat imi tot spunea cod pin introdus gresit, doar e codul care il am pe hartia care ti-o trimite cu codul pin. Eu acum nu am cash si am de platit o factura si deja sunt in intarziere ca nu o pot plati cu, cardul. Eu nu stiu ce se misca asa greu? Am scris pe un forum mi s-a spus ca se rezolva o deblocare prin tel in maxim 24 de ore sau 48, la mine au trecut 2 saptamani.