| alexandrastietotul a întrebat:

Hey
dau funda si vot
Am si eu nevoie de un sfat
Sunt intr-o relatie de 4-5 luni il iubesc foarte mult pe baiat
i-am zis ca simt ca ceva nu e in regula
Azi am vrut sa intru la o prietena pe facebook si ce credeti ca am vazut mesaje ca vorbea cu el "Ca vrea sa stea cu el,si ca sa ma lase pentru ea el a refuzat bla,bla,bla pana la urma s-a lasat purtat de val au vorbit azi si ieri,ea ii spunea ca o sa mearga acolo la el in oras la o matuse si se va intalni cu ea,si vor merge in oras,sa ii arate orasul, sa il tina in brate sa il saruta.iar el aproba sadsi na multe care ma durea inima cand am vazut simteam ca mor
Mi-am dat seama ca ea nu imi este prietena si el ar vrea sa ma insele deci nu stiu ce sa fac il iubesc mult
Ar trebui sa ii mai las sa vad ce vorbesc ei?
El isi sterge mesajele ca am parola dar eanu stie ca ii am parola (am intrat sa iau o data de nastere de la ea, nu am vrut sa vad ce face ea pe facebook ) ar trebui sa ii mai las sa vorbeasca?
El ii cere nr si na multe
Ce iceti crying?

8 răspunsuri:
| Cherilyn a răspuns:

Numesti asta "prietena"?

Daca intr-adevar tii la ea, intreab-o odata in fata daca iti ascunde ceva.
Daca neaga, eu zic sa ii spui ce ai citit pe fb si sa ii ceri socoteala.
Amandoi te-au tradat si nu merita sa fie iertati. happy
Mai sunt si alti baieti pe lume...
Trebuie doar sa fii puternica si sa stii ce vrei.
Succes!

| alexandrastietotul explică (pentru Cherilyn):

Inca nu sau intalnit a mai intamplat o data si au vorbit si i-am prins si am vorbit cu ea si-a cerut iertare si pana mea dar vad ca si acum sad
e el l-am iertat dar ea este ceva suparata pe mine si cred ca vrea sa se razbune sa ma desparta de el pentru ca ii vorbeste prea frumos sad Nu stiu cum sa ii zic lui de convorbire? chiar nu stiu cum crying(

| Cherilyn a răspuns (pentru alexandrastietotul):

Il suni si ii propui sa va vedeti undeva.
Daca ii vorbesti in fata iti vai fi mai usor happy spune-i ca ai aflat de conversatia lor si intreaba-l daca tine la tine.
Pana la urma, daca "prietena" asta a ta e frumusica, vicleana si-l are pe vino-ncoa poate imediat sa-l vrajeasca...

Daca tu continui sa tii la el iti vei face rau.
Baietii vin si pleaca, la fel si prietenii.
Ceea ce conteaza este familia si bunastarea ta.
Nu lasa niste prefacuti sa te raneasca.
Arata-le ca le esti superioara confruntandu-i.
happy Sunt sigura ca vei gasi pe cineva special la un moment dat.

| nelli a răspuns (pentru alexandrastietotul):

Nu cred ca ai procedat corect ca l-ai iertat asa de repede asa el o sa stie ca il ierti si el nu numai o data o sa te insele si trebu sa-i spui sa-ti dea o explicatie desi eu cred ca daca a facut asa inseamna ca nu tine atit de mult la tine cum tii tu de acea vezi tu decizi bafta.

Da dar ma intelegeam bine cu el, toooata familia lui, ..sunt cu mine in sat si imi este foarte greu nu stiu cum sa ii zic ca m aflat de convorbire si nu stiu ce sa ii zic sad
Imi este foarte greu si nu ma lasa inima sa renunt dar el e un nesimtit
si de tinut la mine
sa jurat si in fata biserici ca ma iubeste in fata a cel putin 35 pers ca ma iubeste
Si prin multe moduri m-am simtit iubita cum niciodata nu m-am simtit mi-a demonstrat iubire...insa nu mai stiu ce sa fac parca totul e prabusit sad
Cum sa ii zic?

| Cherilyn a răspuns (pentru alexandrastietotul):

Pur si simplu...Ce varste aveti? happy
Ii spui ca e un nemernic, ca ai citit toata conversatia lor si ca nu vrei sa mai vorbesti cu el.
Fie ca vrei, sau nu, e cel mai bun lucru pentru tine.
Tu trebuie sa decizi si trebuie sa fii suficient de puternica ca sa-l parasesti.
Gandeste-te la cat de josnic e sa te insele chiar cu o amica de-a ta...
Aici nu e vorba de cat de mult il iubesti, ci de demnitatea ta, de faptul ca ai avut incredere deplina in el si te-a rasplatit mintindu-te si iesind cu amica ta.
Nu as vrea sa fiu in locul tau.
Vorbeste cu mama ta, sau cu o persoana pe care o consideri apropiata, sunt sigura ca cineva te va ajuta sa depasesti situatia. happy

El 21-22
eu apaoape 18

| homosapienbone a răspuns:

Nu le mai raspunde la telefon da-le ignore total pentru toata viata. Ureaza-le sa aiba copii multi si destepti ca ei.