Numesti asta "prietena"?
Daca intr-adevar tii la ea, intreab-o odata in fata daca iti ascunde ceva.
Daca neaga, eu zic sa ii spui ce ai citit pe fb si sa ii ceri socoteala.
Amandoi te-au tradat si nu merita sa fie iertati.
Mai sunt si alti baieti pe lume...
Trebuie doar sa fii puternica si sa stii ce vrei.
Succes!
Inca nu sau intalnit a mai intamplat o data si au vorbit si i-am prins si am vorbit cu ea si-a cerut iertare si pana mea dar vad ca si acum
e el l-am iertat dar ea este ceva suparata pe mine si cred ca vrea sa se razbune sa ma desparta de el pentru ca ii vorbeste prea frumos Nu stiu cum sa ii zic lui de convorbire? chiar nu stiu cum (
Il suni si ii propui sa va vedeti undeva.
Daca ii vorbesti in fata iti vai fi mai usor spune-i ca ai aflat de conversatia lor si intreaba-l daca tine la tine.
Pana la urma, daca "prietena" asta a ta e frumusica, vicleana si-l are pe vino-ncoa poate imediat sa-l vrajeasca...
Daca tu continui sa tii la el iti vei face rau.
Baietii vin si pleaca, la fel si prietenii.
Ceea ce conteaza este familia si bunastarea ta.
Nu lasa niste prefacuti sa te raneasca.
Arata-le ca le esti superioara confruntandu-i.
Sunt sigura ca vei gasi pe cineva special la un moment dat.
Nu cred ca ai procedat corect ca l-ai iertat asa de repede asa el o sa stie ca il ierti si el nu numai o data o sa te insele si trebu sa-i spui sa-ti dea o explicatie desi eu cred ca daca a facut asa inseamna ca nu tine atit de mult la tine cum tii tu de acea vezi tu decizi bafta.
Da dar ma intelegeam bine cu el, toooata familia lui, ..sunt cu mine in sat si imi este foarte greu nu stiu cum sa ii zic ca m aflat de convorbire si nu stiu ce sa ii zic
Imi este foarte greu si nu ma lasa inima sa renunt dar el e un nesimtit
si de tinut la mine
sa jurat si in fata biserici ca ma iubeste in fata a cel putin 35 pers ca ma iubeste
Si prin multe moduri m-am simtit iubita cum niciodata nu m-am simtit mi-a demonstrat iubire...insa nu mai stiu ce sa fac parca totul e prabusit
Cum sa ii zic?
Pur si simplu...Ce varste aveti?
Ii spui ca e un nemernic, ca ai citit toata conversatia lor si ca nu vrei sa mai vorbesti cu el.
Fie ca vrei, sau nu, e cel mai bun lucru pentru tine.
Tu trebuie sa decizi si trebuie sa fii suficient de puternica ca sa-l parasesti.
Gandeste-te la cat de josnic e sa te insele chiar cu o amica de-a ta...
Aici nu e vorba de cat de mult il iubesti, ci de demnitatea ta, de faptul ca ai avut incredere deplina in el si te-a rasplatit mintindu-te si iesind cu amica ta.
Nu as vrea sa fiu in locul tau.
Vorbeste cu mama ta, sau cu o persoana pe care o consideri apropiata, sunt sigura ca cineva te va ajuta sa depasesti situatia.
Nu le mai raspunde la telefon da-le ignore total pentru toata viata. Ureaza-le sa aiba copii multi si destepti ca ei.