anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HEY fetelor! Stiu ca este o intrebare mai lunga dar daca ma puteti ajuta cu ceva as fi foarte recunoscatoare? Am o trupa de dans cu fetele de la mine din clasa si nu cadem de comun acord in privinta cu vestimentatia: eu spun sa avem pantaloni scurti(blugi) si tricouri de aceeasi culoare, dar unele fete spun ca e draguta ideea cu blugii dar tricouri diferite, iar altele spun sa avem orice tip de pantaloni scurti si tricouri la fel. Astept parerea vostra cat mai curand. Eu optez pentru blugi si tricouri la fel...voi?

3 răspunsuri:
| greysfan a răspuns:

Blugii sunt ok si eu cred ca e bine sa aveti tricouri la fel dar diferite culori, ce parere ai?

| aly123als a răspuns:

heii, da, si eu cred ca ar fi super dragut sa aveti blugi [ pantaloni scurti ] si tricouri la fel, dar trebuie sa asculti si parerea lor, dar chiar ar fi o buna idee sa aveti acelasi tricouri, BAFTA. p.s sper ca te-am ajutat cat de cat laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru aly123als):

Multumesc pentru ajutor, o sa tin cont si de parerea voasta...dar nu modelul tricoului sa fie la fel ci doar culoarea. Sa spunem ca avem blugi si tricouri de aceeasi culoare, nu conteaza ce model are.