NU prea mai ai cum să comanzi on line pentru că nu prea ajunge la timp. Şi mai puţin de 50 cam greu. Eu zic să mergi într-un mall ceva. Poate la Meli Melo sau un magazin de bijuterii. Sigur găseşti lănţişor cu inimioare ca acela. Îmi pare rău că nu pot să te ajut mai mult dar timpul e chiar scurt. Dacă locuieşti într-un oraş mai măricel găseşti Sigur un magazin de acest gen. Sau dacă nu: o cană, un portofel, o curea, o brăţară. Sunt multe posibilităţi dar va trebui să cauţi în magazine, nu on line. Sunt sigură că te vei descurca. Mai intră pe blogul acela. Este un nou articol care are mai multe idei. Scris chiar astăzi.
Ciao. Reprezentanta ta nu prea e de cuvânt. Nu se face aşa ceva în ultimul moment. Oricum mai ai ceva timp. Uite un articol cu ceva idei ţi linkuri directe: http://eumerit.blogspot.ro/2013/02/cadouri-pentru-barbati.html
Multă baftă.
Sunt sigură că ceva vei găsi.
Prsi de "bafta" dar nu prea gasesc ceva pentru el din ce mi-ai dat! daca miai da un link cum o zis aia "un tricou" cu care sa il personalizez si sa nu fie scump... si sa ajunga si la timp ar fi perfect! dar nu am gasit nicaieri mia ieftin de 50 lei! :-
Si... acum mi-am dat si eu siama ca nu prea este de cuvant! Mai ales ca am facut comanda acum o saptamana!
O s aincerc pe la magazinele de bijuterii! mersi de ajutor! :*
Cu multă plăcere. Să-mi zici, dacă vrei, cum te-ai descurcat. Ok? Ciao
misauratcuviata întreabă: