| RockStar a întrebat:

Hey.
Imi puteti explica si mie ceva :*?
Stau de 1 luna cu un baiat si ceva...
Inainte imi aparea ca este online. acum m-a pus doar pe mine pe invizibil. [ normal eu mi-am dat seama ca m-a pus pe inv ]. totusi nu inteleg de ce. nu i-am gresit cu nimic.
Imi spune mereu unde merge si tot ce face. dar ma enerveaza intr-un fel faptul ca ma pune pe invizibil x(.
Crede-ti ca imi ascunde ceva? Ce as putea sa fac sa imi dau seama de ce ma pune? :*
Multumesc de raspunsuri si scuze daca am greseli :*!

11 răspunsuri:
| Andreea52 a răspuns:

Pai exista un singur mod de a afla, vorbeste cu el. Zii clar ce simti, ca nu iti convine ca ti-am dat invizible.

| RockStar explică (pentru Andreea52):

Nici nu am idee sincer. Ar trebui sa vorbesc cu el. Spune la alti ca eu is prima lui prietena si ca ma iubeste rolling eyes. Nu stiu ce sa mai cred. straight face

| Loredana_5574 a răspuns:

Cel mai simplu discuta cu el despre asta

| RockStar explică (pentru Loredana_5574):

Sa vedem.
Daca nu ma pierde si va suferi :*!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu care e faza cu "invisible", dar sa stii ca si frate'meu ii spune iubitei lui unde merge si ce face...dar asta nu inseamna ca e si adevaratlaughing

| RockStar explică (pentru anonim_4396):

De ce voi unii baietii sunteti asa nesimtitibatting eyelashes?
Daca noi fetele ne comportam urat si suntem nesimtite nu va convinewinking.
Si ar trebui ca noua sa ne convina cum va comportatibatting eyelashes?
Sincer nu raised eyebrows.

Daca nu sti care e faza atunci gura mica nu ti-am cerut parereawinking!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RockStar):

Da,pai...nu stiu ce ar zice ei ca eu sunt fata.Dar ai dreptate.Stii ce scrie pe majoritatea zidurilor din Bucuresti? "Femei, nu tolerati misoginii!" (cred ca vroiau sa scrie altceva ca sa sune mai frumos, dar nu mai aveau spray pentru graffitti).

anonim_4396

Ba cred ca mie mi-ai cerut parerea, adica mie asa imi apare.Si in plus asta e un site in care poti raspunde oricui, nu? Hai ca nu vreau sa devin rea acum sa mai am alte "surprize" cu Wizard.

anonim_4396

Si inca ceva! Ti-am zis faza cu frate'meu ca sa realizezi ca poate si iubitu' tau te minte.Ma rog, eu am vrut sa fiu draguta.Si sa nu mai spui niciodata "nu ti-am cerut parerea" pe un site public, da? Nu se potriveste fraza.Si un mic sfat: mai lasa fitelewinking

Nu am fitewinking