anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey lume! Dau funda! Imi puteti da si mie niste sfaturi cum pot face cativa bani la varsta de 14 ani?. Ma descurc destul de bine la calculatoare : html, python (putin). Am avut si servere de cs, metin, samp etc. ( nu prea am scos bani totusi serverele erau populate ). M-am gandit sa cumpar DVD-uri si sa pun filme si jocuri pe ele sa le vand dar nu cred ca ar merge cine nu stie sa isi descarce un amarat de film sau joc. Va rog cateva idei!

8 răspunsuri:
| alinusca135241 a răspuns:

Ai putea sa te ocupi cu un bloog sau sa propui sa ajuti pe cineva la computer sa-i gasesti parola sau altele...

suntserios
| suntserios a răspuns:

" M-am gandit sa cumpar DVD-uri si sa pun filme si jocuri pe ele sa le vand " asta este infractiune si se pedepsete conform legii.

| UngureanuFlorin a răspuns (pentru suntserios):

Ok.

| xr0sioRx a răspuns:

Cum sa vinzi dvd-uri cu jocuri sau filme? cum a spus si suntserios, este ilegal poti sa primesti amenda daca nu sa faci chiar inchisoare. La 14 ani nu prea ai cum sa faci bani, poate daca reistalezi un windows cuiva sau sa ii repari vreo eroare si sa ii ceri bani.

| Seepty a răspuns:

Eu zic sa te faci reprezentant Avon sau Oriflame, daca ai clienti si faci bani te vor plati si iti vor face oferte si la ei.

| UngureanuFlorin a răspuns (pentru xr0sioRx):

Am inteles odata asta! Stiam si eu dar nu stiu ce mi-a venit laughing

| UngureanuFlorin a răspuns (pentru Seepty):

Mi se are cam ciudat pentru un baiat? sad Eu ma gandisem sa iau cartele din alea Free SIm la 1 leu si la mine la scoala sa le vand cu 2 sau mai mult dar nu prea gasesc de vanzare. Inainte erau multi pe net care vindeau

| Fabianel a răspuns:

Salut, este ilegal să pui pe DVD-uri filme şi jocuri, se consideră drept piraterie. Te sfătuiesc să încerci să faci un server de Counter-Strike 1.6, pentru început îţi recomand host cu puţine sloturi. Aşa faci şi la SA:MP, dar aici pui host de 100 pentru prima dată şi încerci să îţi faci o publicitate bunicică cât pe Facebook şi alte reţele în grupurile acelea. Poţi pune prime pentru donatori, le acorzi ceva special dacă îţi donează de exemplu 5 euro, sau poţi face o monedă a serverului care o cumperi cu bani reali, de exemplu pe comunitatea B-Zone sunt gold, tu poti pune diamond, adică diamant, şi bonusuri speciale, Conturi Premium şi altele. Hostul costă bani adevăraţi de obicei, care trebuie să îi dai din propriul buzunar. Îţi va trebui şi un scripter personal ca să te ajute şi încă ceva jucători de STAFF. Dacă serverul tău ajunge la 100 de playeri luna aceasta, luna viitoare vei băga 250 şi aşa mai departe. Dacă serverul tău se menţine la 50 playeri conectaţi bagi 75 sloturi căci sloturile te costă bani. Cât despre o publicitate bună nu te apuci să spui că dai la toţi noobi lider, helper sau admin. NU! Pentru admini îţi pui prietenii tăi care ştiu să administreze bine. Cei care vor pentru lider şi helper, aplicaţie pe forum. Pe forum vei ţine la toate facţiunile topicul lor. Deasemenea va trebui să faci şi un sistem de waruri, unul pe placul tău, şi un anumit orar pentru waruri. Raport la fiecare facţiune cât şi la admini, să facă reclama pe un server de SAMP +100 jucători, ori să obţină admin şi să baneze pe toată lumea de pe server cu motivul IP-ul serverului tău. Sper că te-am ajutat, să îmi dai reply dacă ai încercat astea, de mai pot ajuta, ştiu multe. Multă baftă cu serverul.