Eu sunt la stiinte sociale si o faci cam aceleasi materi ca si la profilul de filologie. Daca matematica e problema ta poti sa alegi acest profil fiindca vei face numai 2 ore in clasa a 9a si a10a. In clasa a11a vei face dor o ora iar in clasa a12a nu vrei mai facedeloc. O sa ai mai multe ore de istorie, romna si limbi straine. Poti sa alegi si filologie fiindca nici acolo nu se fac multe ore de mate. Celelalte profiluri nu cred ca o sa-ti place fiindca au legatura cu matematica: mate-info, chimie-biologie, mate-fizica.
Daca nu-ti place matematica te poti duce la filologie. Se pune accent pe romana, latina, istorie si 3 sau 2 limbi straine. Iar la stiinte sociale faci psihologie, istorie, romana, logica si mai multe, dar am uitat.
Ceau
poti merge la filologie si eu merg acolo:X:X
dar mai poti merge si la stiinte naturale:X:X
@nebunicix
TE INSELI
nu dai bacul la LATINA. NICI UN OPTINAL NU SE MAI DA.
si s-ar putea ca peste 1 an nu se va mai face
. 2. nu faci intensiv latina. numai o ora. nu e mult.
in clasa a 11 scapi de mate chimie fizica si bio la filo. la stiinte sociale NU SCAPI DELOC DE MATE.pana in a 12 inclusiv faci.eu zic filologie.
Ps: am fost si la mate info.
Stiinte sociale e bine daca spui ca iti place romana eu sunt in clasa a 9a tot la stiinte sociale iar materile ce le fac sunt urmatoarele engleza 3 ore pe saptamana:mate 2; romana 4; latina1; isto 3; geogra 2 [ai de ales poti da teza ori la isto ori la geogra]; stiinte socioumane 2[logica in a 9a in celelalte clase vei face probabil pshihologie ]franceza 2; fizica 2; chimie 1; desen -muzica 1 cam aste sunt...
Mai pe scurt face cam ce ai facut in generala cu precadere romana; engleza; isto
App la filologie vei da teza si daca nu ma insel si bacul la latina de altfel vei face intensiv 3 limbi straine
Te-ai putea duce la filologie, acest profil este mai mult bazat pe limbi straine. Eu pe profilul asta merg
Ai putea sa te axezi pe profilul de filologie.eu asta am urmat in liceu pentru ca nu mi-a placut mate. o sa faci mai multe ore de rom, franceza si engleza...