| JenniferBlack a întrebat:

Hey! Mai sunt vegetarieni/vegani pe aici? La ce varsta ati ales acest stil de viata? Cum va descurcati si mai ales cum suportati crticile din partea rudelor/cunoscutilor? Imi puteti da niste retete vegetariene simple, pe care le folositi in fiecare zi? Tot ce gasesc pe internet este prea complicat si nu am toate ingredientele necesare.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu sunt vegetarian desi incerc sa raresc din ce in ce mai mult carnea din dieta.

insa am destui prieteni care care sunt si se descurca foarte usor.

paste de toate felurile...
salate de toate felurile
pizza cu branza / vegetariana
mancare libaneza (falafel, naut)
orez cu diverse combinatii
branzeturi
super si ciorbe
ai destul alegeri

daca nu elimini nici pestele din dieta ai si mai multe alegeri.

iti dau la repezeala niste retete care contin si lactate

Paste cu ciuperci / cu bostanei / cu ardei gras
Orez cu legume si sos de soia
Cartofi la cuptor cu branza
Mancare de mazare cu ardei copti
Salata orientala (cartofi, ceapa, masline, ou)
Humus
Salata cu naut, fasole rosie, ceapa
Supa de legume
Ciorba de legume
Ciorba de fasole
Branza cu smanatana si mamaliga
Bulz

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt vegetarian si nici n-am sa fiu
Ce, legumele nu traiesc?

| JenniferBlack explică (pentru anonim_4396):

Intrebarea a fost pentru vegetarieni sau vegani sau persoane care ma pot ajuta cu retete nu pentru oameni limitati ca tine happy

| JenniferBlack explică (pentru suntserios):

Mersi)

| JenniferBlack explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Mersi

| cristimihailov a răspuns:

Eu sunt vegan de mai bine de 10 ani.

De criticile altora mi se rupe. Si nici nu ma intereseaza. Familia a ras un pic, dar am convertit-o happy

Vegan inseamna ca elimini orice produs de origine animala din dieta. Acum vreau sa devin raw vegan 100%. Sa zicem ca acum sunt 70.80 la suta raw vegan.

Trebuie sa te uiti pe net fullyraw sau pe Youtube. Fully raw kristina e o mexicanca cred care chiar pare sa le faca interesant.

Ideea e: devii sau nu. Odata ce ai luat o hotarare tine-te cu putere de ea. E greu cand nu ai sprijin, dar dupa cam o luna nu o sa te mai intereseze atat de mult carnea si produsele animale.

La urma urmei esti ce mananci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru JenniferBlack):

Doar mi-am spus parerea, daca tu ai o alta parere nu inseamna ca sunt limitat, si eu spune ca esti limitata pentru ca ai o alta religie fata de a mea. Si ca sa te ajut: http://www.tudortomescu.com/cea-mai-mare-carte-cu-retete-raw-vegane/