| HeadUpAndSmile a întrebat:

Hey! Nu de mult m-am apucat de o "carte" pe wattpad. Nu este cine ştie ce, având în vedere că am văzut altele de 10 ori mai bune, însă scriu de plăcere şi aş aprecia foarte mult dacă aţi putea să o citiţi şi să-mi spuneţi o părereş Dacă aveţi timp, bineînţeles. :)

Link-ul >= http://www.wattpad.com/story/2272400-c%C3%A2nd-imposibil ul-devine-posibil

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-a amuzat mult faptul că scoţi atât de " drăguţ " în evidenţă uşa aia nenorocită: " Deodată aud uşa scârţâind "; " ieşind pe uşă "; " a închis uşa ". Parcă tot subiectul povestirii ar fi legat de uşa aia.

Mie personal, nu mi-a plăcut, pe lângă faptul că n-am înţeles rostul acestei povestiri, ai făcut-o în aşa fel încât să fie extraordinar de monotonă. Parcă ar fi un episod din " Tânăr şi neliniştit ".

2 răspunsuri:
| HeadUpAndSmile explică:

O părere. *
Mă scuzaţi, dar mă grăbeam.hee hee

| HeadUpAndSmile explică (pentru anonim_4396):

Mulţumesc mult! de acum voi fi mult mai atentă la descrierile făcute astfel încât să nu mă repet de foarte multe ori.
Şi este adevărat că pare destul de monotonă, asta deoarece, pentru moment nu am dat foarte multe detalii despre "trecut", ele apărând încetul cu încetul pe parcursul poveştii. happy