| Raluka111 a întrebat:

Hey...O colega de-a mea a facut un caiet cu dedicatii si amintiri sin scoala si liceu, ea vrea ca toate fetele sa scrie pe o pagina despre prietenie. Eu as vrea sa fac ceva mai spectaculos si mai frumos imi dati va rog frumos niste ideeii am nevoie urgent:X:X
Ideea cea mai frumoas va primi funditha

5 răspunsuri:
| adelina899 a răspuns:

Te poti inspira de pe net cu poezii cantece de prietenie. Poti lipi o poza cu voithinking chestii din suflet ca alea conteaza

| crhh a răspuns (pentru adelina899):

Cred ca se referea ca vrea sa faca ceva mai frumos decat colega aceea a ei, si ca are nevoie de sfaturi cam ce ar fi mai spectaculos decat caietul acela...

| crhh a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, ai putea sa faci la fel, un caiet de genul acela, sa iti scrie fiecare cate o chestie acolo, dar sa scrie la modul general (adica o colega sa spuna ceva legat de toate colegele, cum s-a inteles cu toata lumea si faze de astea), iar mai apoi sa-l redactezi tu acasa si sa le oferi fiecareia cate un exemplar!

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Noi ne-am cumparat albume mari cu folie si suprafata de aceea de care se lipuste foliabig grin.Am scris pe paginile albumului si am pus poza langabig grin
Pacebig grin

| adelina899 a răspuns:

Se pare ca am inteles eu gresit laughing scuze