Daca ele nu te plac asa cum esti este problema lor, nu trebuie sa te "schimb" doar ca sa le faci pe plac. Cat despre hainele de fite: poti sa iti cumperi haine dragute dar si ieftine, nu o sa gasesti aceeasi calitate sau model dar sunt multe haine dragute. Poti discuta cu parintii despre iesit sa te lase macar o data pe luna cu prietenii. Stai calma, la liceu o sa ai mai multi prieteni, sper ca te-am ajutat
Nu te grabi sa tragi concluzi IDIOATE despre tine, asta e daca alea nu te plac asta e daca nai bani nai telefon sofisticat haine de milioane fi fericita cu ce ai si gandeste-te la ce e mai bun pentru tine. Numai lasa pe altii sa te duca in jos ca asa au ele chef sa rada sau asa sunt ele fericite lasa-le in lumea lor, fi ce vrei tu sa fii, daca unu zice ca nu esti frumoasa asta nu inseamna ca nu esti... si ce sa faci tu? asculta ce a zis MaleFicul ca a zis si el Bafta!
Fii rebela
nu-i baga in seama fale rau si enerveazale lovestele cand sufera mai mult fi rea dar desteapta
hei si eu eram asa dar am inceput sa ii enervez si sami bat joc de ei sa fac figuri la profi si acum nu se mai ia nimeni de mine. am porecla de maleficul
deci fi rea nu asculta de nimeni, rebela si ridicate deasupra tuturor
Cu parinti fa asa rasuceste regulile :
-nu ai voie sa-ti faci Facebook zii altcuiva sa-ti faca
-nu te lasa la nimeni zile ca ai un proiect la scoala si tr sa te lase
Ai inteles fi fata rea dar desteapta (nu ucide pe nimeni)
Sallyyyy,nu te dezamagi.Toti adolescentii tec printr-o perioada in care nu sunt satisfacuti de ei insusi.Treci peste, nu dezvalui nici un secret "prietenilor". Concentreaza-te mai bine asupra temelor si nu le lua in seama.Important este ca esti o fata educata si de treaba.