Cine? Si ce ar fi cautat la 2:30 noaptea in pod, si daca ar fi fost o persoana s-ar fi dat jos, nu?
Pasii sunau exact ca si cum ar fi apartinut unei persoane, nicidecum unul animal.
Bau "P"au poate, in nici un caz vreun strigoi/fantoma ca ele doar la 12:00-01:00 umbla de la 02:00 lasa pe altii cum ar fi spiridusi/zane dar mai umbla si stapanul casei caruia i s-a facut dor de ceva din pod
Hotii nu cauta in pod decat afumaturi ca restul le gasesc in casa
Apropo intre 01:00 si 02:00 au pauza de masa cum e la firmele mari care se respecta intre 13:00 si maxim 14:00.
Multa sanatate si inregistreaza alta data ca mai toate telefoanele/device-urile au aceasta optiune
Ciudat este ca mi s-a intamplat si mie acum cateva zile si chiar m-am speriat. Spre fericirea mea am constatat ca a fost o pisica.La ora aceea clar nu era o persoana acolo sus, poate era un animal.Tin sa mentionez ca si la mine se auzea ca niste pasi de oameni desi era doar pisica. Discuta si cu prietena ta, poate gasiti explicatia la ceea ce ai auzit.
) razi tu razi, dar eu atunci in momentul ala nu mai radeam
Ai vazut tu pisica? Si oricum nu ma crede, daca vorbesc cu ea
Atunci uita de tot si continua sa iti traiesti viata linistita
Te cred ca nu e de ras, doar am vrut sa-ti alung temerile pe viitor. Poate vrei sa mergi intr-o excursie si sa fii pregatia sa auzi in unele cabane din lemn scartaituri/pocnituri.Sincer NU am ras de tine! Oricui i se poate intampla ceva inexplicabil.Si eu am patit ceva asemanator ca sa zic asa dar in alte imprejurari, sa zicem un "deja vu", si nu o data. Oricum sper sa nu mai ai astfel de experiente neplacute, poate
Poate e cam "peste umar" dar nu vreau sa discut despre asta mai ales ca TATA nu mai este. Oricum s-a intamplat in copilarie si se mai intampla cateodata si astazi.Atat!
Iubeste-ti parintii cat mai mult si arata asta!
Nu vrei sa aflii ultimele cuvinte de la tatal tau prin telefon si apoi...DAR TATA A STIUT! Nu stiu cum dar a stiut! Au trecut 4 ani... si stiu ca ma urmareste.Dar asta e si mergem mai departe.Am spus deja prea multe!
Cred ca ti se potriveste:
Joan Jett - I love Rock N Roll HQ
Nu stiu ce sa zic, nu cred in fantome dar poate ti s-a părut sau era altceva.
Un soarece sa mearga ca si cum a fi mers o persoana nu cred
Diorrus întreabă: