Din raspunsurile pe care le-ai primit ar fi trebuit sa intelegi ce s-a intamplat de fapt. A fost doar o pisica sau vreun animal...Din cate vad, nu vrei sa recunosti chestia asta, desi stii si tu ca este adevarat. Daca vrei sa citesti povesti cu fantome sau sa vorbesti despre chestii supranaturale cauta in alta parte
Omeniii pot citi si se pot speria
Poate o fi parintii prietenei tale, Sau animalul [daca are].Sau se auzea de la televizor poate.
Da, ai auzit o pisica sau vreun animal... Daca in casa aia se petreceau fenomene paranormale, nu ti-ar fi spus prietena ta, sau ti-ar fi confirmat ca au fost pasi de om?
De ce mi-ar fi spus? asta nu e ceva care se spune ar fi fost gen ''hey Flory vezi ca la mine in casa se petrec lucruri paranormale, iti imaginezi ca nu m-as fi mai dus sa dorm, dar ea a ramas singura acasa si m-a chemat sa ii tin de urat.
Ok...observ ca nu vrei sa intelegi, asa ca ramai cu,, fantomele" tale.
In curand....sau poate mai tarziu, cand vei creste, vei realiza ca nu exista fantome.
Um, am specificat eu cumva de existenta ''fantomelor'' in raspunsurile de mai sus? Nu cred, in lumea asta totul este posibil, daca tu traiesti intr-o lume a ta unde nu vrei sa vezi realitatea asta e, nu te oblig, se pare ca esti o persoana sceptica.
A fi sceptic nu inseamna a refuza realitatea, ci a nu crede in ceea ce nu este demonstrat. Se intelege clar din ceea ce ai spus ca te referei la o entitate, fantoma, spirit. fenomen paranormal. " cand deodata aud in pod timp de 10 minute ca si cum cineva mergea, am stat am ascultat mai bine poate mi se parea mie, se plimba peste tot, puteam sa jur ca era cineva acolo dupa sunetul pasilor, dupa cele 10 minute trecute nu s-a mai auzit nimic"
Poate ca tu ai considerat ca e vorba de un fenomen paranormal deoarece crezi in astfel de lucruri. Zgomotul produs probabil ii apartinea unui animal, iar atunci cand l-ai auzit, subconstientul tau a,, lucrat" datorita temerii sau increderii tale in fenomenele paranormale. Daca nu ai fi crezut in asa ceva, la momentul respectiv nu ai fi dat importanta zgomotului si nu te-ai fi speriat.
In lumea asta totul e posibil? Serios, chiar totul? Vreau sa devin nemuritoare, cum procedez? Acum spune, mai e totul posibil in lumea asta? Cred si eu ca imi vei raspunde "NU".
Aveti dreptate, oricum de atunci nu s-a mai auzit nimic, probabil a fost totul in subconstientul meu.
Diorrus întreabă: