| RoseOfTheFire a întrebat:

Hey poate o sa vi se para cam ciudat ce va voi spune dar mi s-a intamplat chiar mie in urma cu 2 luni. Eram la o prietena am stat peste noapte la ea, eu de obicei ma culc foarte tarziu si pe la 2:30 am,stateam in pat, aveam doar televizorul aprins, prietena mea adormise, cand deodata aud in pod timp de 10 minute ca si cum cineva mergea,am stat am ascultat mai bine poate mi se parea mie,se plimba peste tot,puteam sa jur ca era cineva acolo dupa sunetul pasilor, dupa cele 10 minute trecute nu s-a mai auzit nimic, sincer m-am cam speriat.

Voi ce credeti ca a fost?

47 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

Bau "P"au poate, in nici un caz vreun strigoi/fantoma ca ele doar la 12:00-01:00 umbla de la 02:00 lasa pe altii cum ar fi spiridusi/zane dar mai umbla si stapanul casei caruia i s-a facut dor de ceva din pod big grin

Hotii nu cauta in pod decat afumaturi ca restul le gasesc in casa big grin

Apropo intre 01:00 si 02:00 au pauza de masa cum e la firmele mari care se respecta intre 13:00 si maxim 14:00.

Multa sanatate si inregistreaza alta data ca mai toate telefoanele/device-urile au aceasta optiune thumbs up

| RoseOfTheFire explică (pentru stlucian):

laughing) razi tu razi, dar eu atunci in momentul ala nu mai radeam

| stlucian a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Te cred ca nu e de ras, doar am vrut sa-ti alung temerile pe viitor. Poate vrei sa mergi intr-o excursie si sa fii pregatia sa auzi in unele cabane din lemn scartaituri/pocnituri.Sincer NU am ras de tine! Oricui i se poate intampla ceva inexplicabil.Si eu am patit ceva asemanator ca sa zic asa dar in alte imprejurari, sa zicem un "deja vu", si nu o data. Oricum sper sa nu mai ai astfel de experiente neplacute, poate thumbs up

Hei,da-mi mesaj cu ce ti s-a intamplat tie. happy

Poate e cam "peste umar" dar nu vreau sa discut despre asta mai ales ca TATA nu mai este. Oricum s-a intamplat in copilarie si se mai intampla cateodata si astazi.Atat!

Iubeste-ti parintii cat mai mult si arata asta!

Nu vrei sa aflii ultimele cuvinte de la tatal tau prin telefon si apoi...DAR TATA A STIUT! Nu stiu cum dar a stiut! Au trecut 4 ani... si stiu ca ma urmareste.Dar asta e si mergem mai departe.Am spus deja prea multe!

Tu alegi...

Cred ca ti se potriveste:

Joan Jett - I love Rock N Roll HQ

| LaraClarice a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Din raspunsurile pe care le-ai primit ar fi trebuit sa intelegi ce s-a intamplat de fapt. A fost doar o pisica sau vreun animal...Din cate vad, nu vrei sa recunosti chestia asta, desi stii si tu ca este adevarat. Daca vrei sa citesti povesti cu fantome sau sa vorbesti despre chestii supranaturale cauta in alta parte
Omeniii pot citi si se pot speria

| RoseOfTheFire explică (pentru LaraClarice):

Nu, pentru ca eu stiu ce am auzit. happy

Da, ai auzit o pisica sau vreun animal... Daca in casa aia se petreceau fenomene paranormale, nu ti-ar fi spus prietena ta, sau ti-ar fi confirmat ca au fost pasi de om?

De ce mi-ar fi spus? asta nu e ceva care se spune ar fi fost gen ''hey Flory vezi ca la mine in casa se petrec lucruri paranormale, iti imaginezi ca nu m-as fi mai dus sa dorm, dar ea a ramas singura acasa si m-a chemat sa ii tin de urat.

Ok...observ ca nu vrei sa intelegi, asa ca ramai cu,, fantomele" tale.

In curand....sau poate mai tarziu, cand vei creste, vei realiza ca nu exista fantome.

Um, am specificat eu cumva de existenta ''fantomelor'' in raspunsurile de mai sus? Nu cred, in lumea asta totul este posibil, daca tu traiesti intr-o lume a ta unde nu vrei sa vezi realitatea asta e, nu te oblig, se pare ca esti o persoana sceptica.

A fi sceptic nu inseamna a refuza realitatea, ci a nu crede in ceea ce nu este demonstrat. Se intelege clar din ceea ce ai spus ca te referei la o entitate, fantoma, spirit. fenomen paranormal. " cand deodata aud in pod timp de 10 minute ca si cum cineva mergea, am stat am ascultat mai bine poate mi se parea mie, se plimba peste tot, puteam sa jur ca era cineva acolo dupa sunetul pasilor, dupa cele 10 minute trecute nu s-a mai auzit nimic"
Poate ca tu ai considerat ca e vorba de un fenomen paranormal deoarece crezi in astfel de lucruri. Zgomotul produs probabil ii apartinea unui animal, iar atunci cand l-ai auzit, subconstientul tau a,, lucrat" datorita temerii sau increderii tale in fenomenele paranormale. Daca nu ai fi crezut in asa ceva, la momentul respectiv nu ai fi dat importanta zgomotului si nu te-ai fi speriat.
In lumea asta totul e posibil? Serios, chiar totul? Vreau sa devin nemuritoare, cum procedez? Acum spune, mai e totul posibil in lumea asta? Cred si eu ca imi vei raspunde "NU".

Aveti dreptate, oricum de atunci nu s-a mai auzit nimic, probabil a fost totul in subconstientul meu.

| Duucu a răspuns:

Șoareci,ca îla din Ratatouille

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu aveam la tara intre pod si planseu un cuib de soareci, ori pisoi, nu stiu sigur, sa jucau si ziua si noaptea fosneau pe acolo, pana la un timp apoi dispareau.

| Happyjump a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, nu cred in fantome dar poate ti s-a părut sau era altceva.

| xrapalexx a răspuns:

Sincer,poate a fost totul doar in imaginatia ta, sau cine stie tongue o fantoma! laughing)

| Marily1997 a răspuns:

Poate o fi parintii prietenei tale, Sau animalul [daca are].Sau se auzea de la televizor poate.

| almirock a răspuns:

Părinții ei?

| RoseOfTheFire explică (pentru almirock):

Erau la servici ambii in timpul ala.

| Oanna96 a răspuns:

Ciudat este ca mi s-a intamplat si mie acum cateva zile si chiar m-am speriat. Spre fericirea mea am constatat ca a fost o pisica.La ora aceea clar nu era o persoana acolo sus, poate era un animal.Tin sa mentionez ca si la mine se auzea ca niste pasi de oameni desi era doar pisica. Discuta si cu prietena ta, poate gasiti explicatia la ceea ce ai auzit.

| RoseOfTheFire explică (pentru Oanna96):

Ai vazut tu pisica? Si oricum nu ma crede, daca vorbesc cu ea

| Oanna96 a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Da, eu am vazut pisica cand a coborat

Răspuns utilizator avertizat
| adriandibosfcdb123 a răspuns:

Poate a fost un soarece sau doar in imaginatia ta

| RoseOfTheFire explică (pentru adriandibosfcdb123):

Un soarece sa mearga ca si cum a fi mers o persoana nu cred

| andreeaaqswdefr a răspuns:

S-ar putea să fi fost o persoană.

| RoseOfTheFire explică (pentru andreeaaqswdefr):

Cine? Si ce ar fi cautat la 2:30 noaptea in pod, si daca ar fi fost o persoana s-ar fi dat jos, nu?

| andreeaaqswdefr a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Atunci poate că a fost o fantomă.

| Alicia98 a răspuns:

Poate a fost un soarece sau alt animal de genul big grin.

| RoseOfTheFire explică (pentru Alicia98):

Pasii sunau exact ca si cum ar fi apartinut unei persoane, nicidecum unul animal.

| Alicia98 a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Paii. ai vorbit cu prietena ta? big grin

Da, dar nu crede. sad

| Alicia98 a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Atunci uita de tot si continua sa iti traiesti viata linistita big grin

Nu sunt genul, imi place sa nu las lucrurile asa...

| Dana_Laura_1998 a răspuns:

Dar prietena ta nu avea nici un animal? Poate a fost un animal!

| claudiog a răspuns:

O pisicuta cotrobaia pe acolo big grin

| Pricop_Florin_1987 a răspuns:

Salut nu crede si nu se întâmplă. Cu siguranță