| kyjonopsy a întrebat:

HEY! prietena mea aroganta mi-a spus cu ceva vreme in urma ca spera ca liceul sa nu ma schimbe pentru ca eu sunt bine asa cum sunt(dupa parerea mea dau impresia ca sunt proasta, inocenta si sub nivelul ei) si ca vezi doamne ca liceul meu de fite la care am intrat o sa ma faca si pe mine o fitoasa.mama spune ca ar trebui sa ma schimb si sa fiu ceva mai mandra pe langa ea si putin cu nasul pe sus(desi asta e atitudinea pe care n-o suport eu la altii)si deocamdata nu m-am schimbat, dar cred ca daca as vrea as putea sa fac asta.deci ce parere aveti de situatie? credeti ca prietena mea a zis asta din invidie sau poate fi o persoana draguta? voi ati considera-o prietena? funda!

5 răspunsuri:
| Lydia28 a răspuns:

Parerea mea e sa schimbi si prietena cu una care ti se potriveste, asa fara fite, sincera si cinstita, daca se poate gasi in vremurile astea...

| ILoveTacos a răspuns:

Raspunsul e foarte simplu.

Prietenii adevarati, daca vad ca va distantati, nu o sa incerce sa se schimbe, ci o sa se schimbe ei pentru tine.

Ea nu iti este prietena din moment ce ti-a reprosat aceste lucruri si tu NU ar trebui sa te schimbi doar ca sa-i faci pe plac unei persoane.Viata pe care o traiesti e numai a ta, pana la urma foarte multe dintre persoanele pe care le cunosti o sa plece, tu esti singura pe care te poti baza intotdeauna.

Daca insa simti nevoia sa te schimbi, atunci fa-o fara nici o ezitare.Schimbarea nu e buna doar atunci cand nu e pentru tine.

Succes si sper ca te-am ajutat!

| Moncherie a răspuns:

Nu am inteles. Ea e la acelasi liceu cu tine sau la altul?

Pentru ca atitudinea ei poate fi explicata de faptul ca tu mergi la alt liceu. Poate e invidioasa.
Sincer, nu cred ca ar trebui sa te schimbi, sa fii altcineva, doar pentru ca asa vor altii. Nu e treaba lor.
Doar atat te sfatuiesc: Sa nu-ti lasi garda jos!
Prieteni care sa te asculte si sa te inteleaga nu exista. Cei care vorbesc urat cu tine sau te fac prost (desi e clar ca esti mai buna decat ei) fac toate aceste lucruri din invidie.
Nu le povesti altora despre viata ta, te vor barfii, chiar daca iti sunt prieteni. Asa e lumea in ziua de azi, rea, nu ai cum sa o schimbi.
Oricum ei nu se vor schimba pentru tine, asa ca de ce sa te schimbi tu?
Cwlor care le spui de problemele tale: 20% nu le pasa, 80% le pare bine de raul care ti s-a intamplat.
Ce sfat iti mai pot da este sa inveti, sa nu-ti pese de ceea ce zice lumea si gandeste-te la viitorul tau, la ce vrei sa devii.

| kyjonopsy explică (pentru Moncherie):

Ea e mai mare decat mine.si e la cel mai prost liceu, iar eu la cel mai bun.asta e faza.si nu-mi vorbeste urat, dar e cam prefacuta si daca e sa-mi reproseze ceva o face cu o fangoseala de neimaginat(le zice subtil, dar cu inteles)si sincera sa fiu nu stiu daca asa e normal sa se comporte un prieten(n-am alte exemple in viata). ideea nu era ca eu sa ma schimb pentru ea ci ea voia sa nu ma schimb (prin asta ar insemna sa ma devin mai buna decat ea intr-un fel.n-a zis asta, dar s-a inteles), si eu nu stiam daca ar trebui s-o invat minte si sa ma schimb ca sa vada ca nici eu nu pot fi calcata in picioare si pot sa fac ce vreau...

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Depinde de contextul in care ti-a spus asta. Poate se gandeste numai sa nu te piarda.Ai numit-o,, aroganta,, ...Nu cred ca amandoua socotiti ca sunteti prietene...