| PurPleSheEp a întrebat:

Hey! Pun o intrebare pentru băieți. Vă place mai mult cand ea face primul pas intr-o relație sau când îl faceți voi?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Sincer,când îl fac eu,îmi place s-o fac pe-a cavalerul,însă și când face fata primul pas mi se pare drăguț,de ce sa mint.
Și,înainte de a-mi sari în cap vreun misogin frustrat,nu e nimic greșit daca face și fata primul pas, poate eu nu știu adevăratele sale intenții, iar eu nefiind astrolog sau te miri ce, n-am de unde să știu ce simte fata.
Deci n-am nicio problema cu niciuna dintre variante, sunt deschis catre noubig grin

12 răspunsuri:
| PurPleSheEp explică (pentru Hyperion7):

Mersi

| Hyperion7 a răspuns (pentru PurPleSheEp):

Cu drag!nerd
Tu ce părere ai vis-a-vis de acest lucru?

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Yep.Eu am facut primul pas si n-am murit.Am si ramas impreuna, de curand am facut 6 ani de relatie.

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Frumos applause
La cat mai mulți! love struck

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Multumesc.happy

| PurPleSheEp explică (pentru Hyperion7):

Nu știu, dar aș vrea sa-i spun unui baiat ca-l plac, dar nu am vorbit prea mult cu el, deși e cu mine la meditații de 2 ani. Sa-mi asum riscul?

| PurPleSheEp explică (pentru dullcat):

? bravo pentru curaj, eu acum incarc sa-mi fac

| Hyperion7 a răspuns (pentru PurPleSheEp):

Ți-am zis și la întrebarea precedenta!
DA, CLAR!
Viața e prea scurta pentru regrete
Fă-ți curaj, o sa fie totul bineee thumbs up

| Altinbek a răspuns:

Când fac eu primul pas.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca -i ceva de placut cand fata face avansuri, dimpotriva, este deranjant pentru baiat, care are mandria si orgiliul lui, sa cucereasca.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Nu ma deranjeaza sa il faca ea.

| dullcat a răspuns (pentru PurPleSheEp):

Toti avem curaj, trebuie doar sa-l gasim, caci la unii e mai usor de gasit, la altii e mai bine ascuns. Intre timp i-ai spus baiatului? Cum a fost?