| Sideckik a întrebat:

Hey salut. Am si eu o intrebare cu privire la o fata pentru voi. O fata daca mi-ar putea raspunde... Sau un baiat. Va rog cititi. Totul a inceput cand eram la o verisoara de-a mea si la ea dormeau inca 3 fete. Am vorbit cu ele pana la 4 dimineata si una din ele ma intreba ce parere am despre fete de cine imi place si eu am zis ca nu-mi place cine stie ce de fata doar ca eu pe Ada o vad foarte ok simi place de ea ca e la locul ei fata. Ok trec 2 zile. Vin aceleasi fete la mine la remi ( eu nu am vorbit niciodata cu Ada pana atunci ) fata aia care ma intrebase in seara aia imi spuse ca o vorbit cu Ada. Plangea cand o vorbit cu ea si era suparata din anumite chestii in familie si eu zis ce am zis eu despre ea in seara aia. Ca e o fata ok ca-mi place de ea ca e o fata la locul ei si chestii din astea Si Ada cand o vazut ca eu scris asta ca am spus eu era foarte fericita. Chiar si fata asta o intreaba esti fericita si ea spuse daaaa. Cand mi-a aratat asta ce vb cu Ada am ramas uimit asa un pic. Incepuse sa-mi placa de ea foarte tare Chiar i-am zis lu asta sa continue sa vb cu ea si sa spuna chestii din astea s-o faca sa ma place si sa intueasca ca si eu o plac. Trecura zile bune. Deja gata voiam s-o bag in seama Am intrebato ce face? Mia raspuns rapid. Am vazut ca ii placea sa vb cu mine. Se scuza atunci cand numi putea raspunde sau atunci cand imi raspundea dupa 15-20 de minute. I-am zis ca trebuie sa plec in alta tara ..sa ea imi spunea ce naspa. Si eu ii spuneam ca plec si vin si iarasi plec intro perioada scurta de timp si ea crezuse ca nu mai vin si a inteles ca vin si iarasi plec si face ca aa deci mai vii si in april. un macar un pic nu? Oricum nu prea am vb mult cu ea. Intro zi am iesit undeva. Ea era cu inca 2 prietene pe care nu le cunosteam. Am trecut pe langa ea aveam emotii nici n-am privito si m-am dus mai departe Langa "ele" era un baiat.Ea se uita la mine dar eu eram cu spatele spre ea. Un pic mai incoloSi le spunea la celelalte 2 Uite baiatu asta ma place Si alea 2 spuneau.Tuu da ii cam urat are cosuri. Nui prea frumos ii urat (asta mi-a zis baiatu de langa ele a doua zi) ok mai vb noi pe viber un pic si dau un mesaj gen pune ce intrebare vrei si promit cati voi raspunde sincer trimite la toata lista si bla bla bla. Si nu mi-a raspuns la mesaju ala nici acum si cred co trecut 3 saptamani de cand lo vazut Dar de cand i-am trimis mesaju ala si pana acum Gen alea 3 saptamani vb foarte mult pe un grup de prietenii pe viber glumeam cateodata doar noi 2 chestii din astea. Vorbeam mult pe grup ala si na eram si multi si toti vorbeam Iam scos porecla minion ii place.acuma sa ne luam toti tricouri cu minioni etc.Nu am vb cu ea niciodata fata in fata.Cand o vad ma uit la ea si cand se uita spre mine repede intoarce capul.Si incearca parca sa nu ma priveasca deloc.Recunosc nu-s rupt din rai am cosuri si nu is tare frumos Dar eu aveam senzatia ca ma place si chiar o am. Fiindca vb mult cu ea pe grup chestii tari. Dar pe privat deloc. Si la intrebarea aia a ramas dor un "văzut" atat. Nu stiu cum so abordez atunci cand sunt fata in fata cu ea. Pe privat nu stiu mi-e rusine sa-i scriu ceva fiindca e ramas mesaju ala si lo vazut si no raspuns. Voi ce parere aveti sa continui? Eu am inceput so plac foarte mult. Lucrez la ce privesc cosurile si semnele de pe fata am inceput sa fac microdermabraziune se duc In cateva luni o sa am fata curata.Dar intreabarea e cum so abordez? Singurul loc unde as intalnio ar fi ca in grup de prieteni... Habar nu am ma place nu ma place.Voi ce parere aveti? Si scuze pentru greseli

15 răspunsuri:
| Staind a răspuns:

Prea mult de citit

| IoanaSorina a răspuns:

Trebuia sa vorbesti cu ea de la inceput, cred ca acum e mult prea tarziu.Dar nu iti pierde speranta, poate o sa vorbeasca cu tine, poate te place ca pe un prieten..Nu stiu dar cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea despre asta si sa ii spui, macar stii ca nu traiesti cu gandul "Ce ar fi fost daca." happy Parerea mea. Si ar trebui sa va vedeti si in realitate, nu e de-ajuns sa vorbiti acolo, nici macar in privat.
Multa bafta!

| R0R0 a răspuns:

Bună!

Poate ea a evitat in mod intentionat intrebarea ta din privat.(sau ce a fost).
Eu zic sa vorbesti cu ea si sa ii zici ca o placi. Sa îi zici ei in fata. Bafta!

| Loredana123 a răspuns:

Ok. am citit tot ce ai scris si inteleg, adica eu cel putin pe ea o inteleg si de aici exista 2 variante foarte simple.
1. Fata are probleme cu ea, nu este multumita de ea si incearca sa para ceea ce nu este. Cu toate ca te place vrea sa iti demonstreze exact contrariul, ca nu este o fata asa cuminte, nu este plictisitoare si nu vrea sa para asa sentimentala, de accea nici nu-ti raspunde la mesaje...sa faca pe indiferenta. Ea in tot acest timp a incercat sa iasa din zona ei de confort si sa nu mai fie fata aceea plictisitoare, la locul ei. Poate chiar ii este rusine sa vorbeasca cu tine deoarece stie ca s-a comportat aiurea.
2. O alta varianta ar fi ca aceea fata se joaca cu tine,poate chiar n-are nimic in cap si face jocuri de astea fara sens.
Eu sunt fata,e ok sa-ti placa de o fata, e ok sa te comporti frumos cu ea, este chiar indicat, dar tu nu vorbesti cu o Zeitate in persoana si ea este om, este o simpla fata.
Revin-o cu picioarele pe pamant, daca merge bine daca nu ..tot bine. Este doar o fata,daca ea nu te place si tu te comporti ok,de ce ai vrea sa te mai ti dupa ea?
Aminteste-ti este si ea un om,vorbesti cu ea cum ai vorbi cu o persoana normala. Fetelor le place atentia,vrea sa o bagi in seama,daca tu nu o bagi in seama va crede ca nu esti interesat de ea.
Pe bune? Mesaje de acelea ii trimiti tu? Pai nici nu ma mira de ce nu ti-a raspuns, in mintea ei ea si-a creat scenariul ca tu ai trimis asta la toata lista si ce folos ar avea daca ti-ar raspunde.
Trebuie sa o abordezi, cum am mai spus:Fetelor le place atentia. Fa aceasta abordare cu pasi mici, prima data bag-o in seama pe facebook cu un buna sigur iti va raspunde, daca dupa 2 minute nu-ti raspunde dar ti-a dat seen scrii : "Ce mai faci Ada?" e clar ca-ti va raspunde, daca chiar te place iti va raspunde deoarece e momentul oportun pentru sa vorbiti, daca nu-ti raspunde nici acum, imi pare rau sa-ti zic ...si-a pierdut interesul pentru tine.
Daca iti raspunde si e o conversatie asa seaca, incepi sa o intrebi ce a mai facut in ultimul timp, cu ce se mai ocupa si mare grija aceasta este o oportunitate perfecta sa nu cumva sa sfarsesti conversatia asta fara sa o inviti undeva sa va vedeti face to face si sti de ce? Pentru ca daca tu continui sa vorbesti cu ea pe facebook si vorbiti si vorbiti...atunci nimic nu se va intampla, o sa o iei de la capt ..plangand dupa Ada.
Deci invit-o in oras atunci cand conversatia devine seaca si ii spui ceva gen: " M-am tot gandit, n-ai vrea sa ne vedem la un suc?" si da. poate atunci va incepe sa-ti spuna ca nu poate are treaba, ca bla, bla ....NU! Tu sa Nu spui: " Mda.ok,am inteles,ai treaba,pai imi dai tu un mesaj sau ceva cand vrei sa nu vedem!" NUUUUUU. Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa-i lasi teren de a alege si clar cand ii dai varanta sa iti spuna ea cand sa va vedeti,ea clar de rusine sau din alte motive nu o sa te mai contactezee,ever.
Deci nu o lasa sa-ti faca jocul, te refuza subtil ii spui: "Nu ne-am mai vazut de mult timp, stii ar fi fun sa ne vedem sa mai vorbim, nu doar pe fb. Sunt convins ca ai timp, nu ma refuza" Si daca te mai refuza ii spui direct: "Ok ..deci la ce restaurant vrei sa mergem?" si poate va incepe sa rada si dupa ii spui : " Mergem la X, ne intalnim la 16; 30 in fata, te astept " si iesi dupa facebook, astfel n-ai sa-i mai dai variante sa fuga. Pe la ora X in fata restaurantului x o astepti. Daca nu apare, e clar ca nu-i de nasul tau si poti chiar sa-i reprosezi daca nu apare, poti sa-i spui frumos: "Uite eu te-am asteptat, tu n-ai venit ..am crezut ca poate vei veni si esti altfel, in fine ..cred ca aici se termina." Da si poate o sa spui zici ca-s o p** care dramatizeaza si le va spune prietenelor ei si tu daca auzi ca spune asta te duci frumos la ea cand e intr-un bar cu prietenele si ii spui : "Poate ai vorbit de mine ca-s fraier,dar singura faiere de aici esti tu,m-am purtat ok si tu faci fite si mutre,cred ca ar trebui sa stie toata lumea cum esti tu. Mi-a facut mie asa, probabil le va face si altora, eu doar mi-am facut treaba de barbat, te-am invitat in ora, tu n-ai venit.Asta e"
Te rog frumos fii barbat, poarta-te bine cu fetele, fii galant, dar nu fraier.
Sper ca te-am ajutat si sa-mi lasi vesti cu ce s-a intamplat.

| Sideckik1 a răspuns (pentru IoanaSorina):

Faza e ca nu am unde ca o vad fata in fata adica o data de 2 ori pe saptamana o vad da nu am cum sa vorbesc cu ea Doar daca esim ca grup undeva. Si nici atunci in mare parte nuprea pot vorbi asa cu ea orice. Si daca ii spun ca o plac poate ea o sa reactioneze gresit. Sau se supara si apoi se simte naspa in preajma mea. Si cum as putea in situatia mea so chem\invit\propun sa ne vedem undeva sau sa vorbim ceva? Fara sa para ciudat. laughing

| Loredana123 a răspuns (pentru Loredana123):

Pe bune, toata lumea sta pe fb, indiferent, macar o data pe zi la 2 zile,nu stiu intra... poti sa-i spui acolo ce vrei tu, este o oportunitae. Ce? Are preaba? O deranjezi? Da-o in ma. daca chiar ar vrea sa vorbeasca cu tine ar vorbi, bag-o impreuna, sa fie sanatoasa, alta. Ai tu grija de tine...sa fii curat, sa arati bine.

| Loredana123 a răspuns (pentru Sideckik1):

Eu ti-am spus fiecare pas, cum sa o inviti, cum sa o bagi in seama. Ti-am scris toata schema, daca tu vrei s-o ignori si n-ai curaj inseamna ca esti pai Piz**a decat ea. Daca ai unde sa iesi cu grupul se gaseste si unde sa mergi doar cu ea. Ti-e doar friga si dramatizezi. Ai coa** nu piz** revino-ti in fire.

Ce e asa in neregula sa vorbesti cu ea? Tu esti baiat, ea este fata. Ce este asa de nefiresc incat sa para ciudat? Este o chestie perfect normala.

| Sideckik1 a răspuns (pentru Loredana123):

Wow. Mia placut ce ai scrislaughing. Apreciez pe bune! Eu nu-s chiar disperat dupa ea. Doar ca nu stiu e ciudat sa-i dau un mesaj dupa ce ea a vazut acel mesaj si nu mi-a raspuns gen insist si poate nu-i ok. Si da vad ca atunci cand o privesc e rusine intoadce capul si se inroseste. Faza 2 ea e mica nu are timp de esit si din astea. Prea mult nu am vorbit cu ea fata in fata. Dar ne cunoastem de mici

Ori o vrei, ori nu. I-ai trimis un mesaj stupid o data, o mai bagi in seama, daca tu chiar vrei ceva. Daca nu, asta e partea a 2a.

A trecut aproape o luna. Si "vorbim" doar pe grup pe viber. Cand pun o gluma imi da "inimioara" la ce am scris. Glumesc in mod direct cu ea si place. Bat uneori aproapouri cami plac fetele care le cunosc (aici poate se prinde cai vb despre ea ) ea le-a zis la alea 2 uite baiatu asta ma place. Ok in fine da cand ma uit la privat, ma lasa toate efectiv numai am nici un chef cand vad mesaju citit si de o luna nu mi-a raspuns. Adica gen trimite la toata lista si ea mi-a trimis asa un mesaj in seara cand am intrebat-o ce face prima data. Ar trebui sa las ca timpul sa treaca si sa mai mentin contactul ala vizual cu ea si sa mai fac glume foarte ok cu apropouri pe grup. Poate ca in cateva luni o sa scap si de semnele de pe fata si o sa o termin cu acneea. Tu ce crezi?

Eu imi mentin parerea, ceea ce am scris eu inca cred. Ti-am spus vorbeste cu ea, daca si ea te place iti va raspunde, probabil atunci a fost un moment.

Adica eu nu stiu am senzatia asta ca ma place da e fricoasa si vrea sa arate ce nu e. Aseara am esit ca grup si ea era cu o fata aia care eu spus ei prima data cu care am vorbit atunci pana dimineata etc..Si cand am esit na erau ele 2. Sii na eu pe fata asta am luat-o in brate bateam palma cu ea si radeam si Ada cumva statea si se uita si incerca sa se bage in seama si cand vorbea laughing vorbea gen nu pe vocea ei normala asa ceva gen nu stiu fortat sa sune mai bine. Stii tu ce zic laughing la sfarsit dupa ce am ras povestit si glumit mi-a zis daca le conduc acasa pe ea(ada) si mai era o fata. Si asa parca mi-a fost naspa sa ma duc fiindca era si spurcaciunea aialalta cu ea laughing Dar nu cred ca so suparat. Poate daca esim in seara asta si pot sa vorbesc cu ea poate s-o duc si acasawinking stii cred ca i se potriveste ce ai scris la faza 1 din acel mesaj mai sus

E aiurea ...tot ce ai facut. Daca tie iti place o fata si esti sigur sau macar ai o banuiala ca fata aia te place, in nici un caz nu te dai la altele sau faci glume cu altele. Faza asta e cea mai naspa faza pe care o poate face un tip de care ea este indragostit, nu ne place cand baiatul pe care noi il placemn sa aiba familiarizme cu alta fata. De ce n-ai facut glume cu ea, daca ai vazut ca ea incerca sa se bage in seama inseamna ca incerca sa-ti atraga atentia...sa o bagi pe ea in seama. Nu mai face asta, acorda-i atentie. Inseamna ca tie iti plac astfel de jocuri, nu e ok.

Gandeste-te eu o cunosc pe fata aia si ma inteleg cu ea ("fata aia ne-a facut cunostinta si stie ca nu o plac si mie doar o prietena") si nustiam ce sa vorbesc cu ea ce subiect. Nu am mai vorbit cu ea niciodata cu Ada. Daca iasa in seara asta o sa incerc sa vorbesc mai mult cu ea. Si daca o duc acasa. Puii mei tremur pe drum langa ea ce o sa-i spun? laughing