| CatelusiiSarPeSaltele a întrebat:

Hey salut! As vrea sa pun o intrebare dar va rog nu radeti sau nu puneti raspunsuri rautacioase.As vrea sa stiu daca s-ar putea indragosti cineva de mine....am 12 ani sunt blonda mediu am ochi verzi si sunt putin cam plinutza...

Răspuns Câştigător
| SMarius a răspuns:

Papuso, stai linistita, fii tu insuti si lasa temerile deoparte, nu sunt bune la nimic... putin cam plinuta? asteapta putin sa mai cresti si o sa fii super tare!

12 răspunsuri:
| Izomer a răspuns:

No

| Bambicuochiiverzi a răspuns:

Sigur ca da draguta dar ai doar 12 ani stai linistita cineva o sa se indragosteasca de tine sau poate ai pus tu ochi pe cineva.

| SummerSummerTime a răspuns:

Conteaza si aspecul fizic, dar un baiat te va aprecia mult mai mult daca ai un comportament adecvat locului si momentului, daca esti spontana si amuzanta :p Orikum, ai tot timpul din lume!

| CatelusiiSarPeSaltele explică (pentru SummerSummerTime):

Pai la comportament sunt super ok

| CatelusiiSarPeSaltele explică (pentru SMarius):

Mersi pentru incurajare:*

| CatelusiiSarPeSaltele explică (pentru Bambicuochiiverzi):

Nuh nu am pus ochi pe nimeni

| CatelusiiSarPeSaltele explică (pentru BogdanelululTheGodfather):

Mersi pentru rautate...

| CatelusiiSarPeSaltele explică (pentru Izomer):

Mersi pentru nimic...

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru CatelusiiSarPeSaltele):

Cine sa te placa la 12 ani? Esti de etnie rroma? Ai ales un raspuns castigator dat de cineva care nu stie nici cat negru sub unghie vorbi romaneste doar pentru ca iti convine. Auzi :"Fii tu insuti". Nu imi vine sa cred ca vrei sa ai o relatie sexuala la 12 ani!

| CatelusiiSarPeSaltele explică (pentru BogdanelululTheGodfather):

Nu vreau sa am o relatie sexuala vreau doar sa stiu daca se poate indragosti pur si simplu de mine nu conteaza ca acum sau peste cativa ani...

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru CatelusiiSarPeSaltele):

Tu stii ce e aia relatie sexuala? Si de ce ai mai spus ca ai 12 ani daca vrei sa se indragosteasca cineva de tine pe la 23? Fireste case poate indragosti cineva de tine! Nu ai vazut femei urate de care s-au indragostit barbati (tot urati)?