Draga, amic cibernetic Vladeraser3!
Desi frumusetea este subiectiva, unele persoane nu sunt atrase doar de aspectul fizic, ci de personalitatea/sufletul/caracterul/inteligenta persoanei respective, sau in alte cazuri situatia financiara si bunurile materiale sunt la fel de atractive precum lucrurile mentionate mai sus!
Păi dacă nu te plac normal ca o sa zică chestie neplăcute despre tine. Iar cele care se uita la tine poate le atrage caracterul tau sau chiar si fizicul pentru ca exista diferite fete care poate vor barbati slabi, grași sau musculosi ps: daca vrei sa atragi multe fete du-te la sala si fate musculos
Nu contează cum arați. Contează caracterul. Nu cred ca exista persoana perfecta. Când nu ești chiar Brad Pitt ai avantajul când cineva e cu tine sti ca e sincer si te iubește, nu pentru cum arați sau ce deții ci pentru personalitatea ta și felul tău a fi. Nu-ți mai fa astfel de grijii ești frumos, așa cum Tea lăsat Dumnezeu
Esti cam de nota 5 fata supărare man, ai putea slabi sa faci culturism sa ajungi la nota 7, dar daca stagnezi nu progresezi, cat despre fete, unele te vor ca catelus, din curiozitate, nu inseamna ca te plac
Prietene, frumusetea e relativa, e 100% in ochii privitorului. Nu exista om urat sau om frumos. Pentru unii esti mai frumos, pentru altii mai putin.
3.7 miliarde de femei inseamna 3.7 miliarde de gusturi diferite. Nu exista un tipar al frumusetii.
In plus, cineva ti-e predestinat, iar pentru ea esti nu doar frumos, ci perfect.
Termina cu atitudinea si gandirea asta ridicola.
Mi se pare stupid sa incepi o relatie cu o persoana pe care nu o consideri perfecta. Eu nu ma refer aici la standardele tampite de frumusete ale societatii, ci la standardele tale. Fiecare avem un ideal feminin/masculin, e aberant sa faci orice fel de compromis in alegerea partenerului. Trebuie ca tu sa-l vezi perfect, altfel chiar nu vad rostul, pentru ca te vei uita dupa altii, te vei gandi la altii.