Buna, am vazut ca ultimele raspunsuri au fost cam rautacioase as zice eu... DACA vrei sa te dai al liceu militar,:
1-sa stii ca si eu vreau si sa stii ca si eu sunt in a8-a
2- eu sunt f buna la soprt c m buna din scoala...si la probele sportive cred ca pot s aintru
3- cred ca trebuie sa dai si olk de banet ca sa intri chiar daca ai medie mare/f. mare
4-la care liceu militar vrei s ate dai ca s astiu de unde s aiti ofer informatii
5-succes in ceea ce iti propui si sper sa reusesti cu brio sa intri ...bafta o sa ai nevoie
Pe site-ul asta http://www.cantemircml.ro/ gasesti cam toate informatiile de care ai nevoie. Sunt de la liceul militar din Breaza. Sper sa gasesti ce iti trebuie.
Buna;*pai.eu sunt in clasa a 9a acum.am vrut sa dau si eu la militar dar probele fizice sunt foarte grele---daca esti buna la sport nu vei avea probleme, de profile nu stiu ce sa-ti zic dar cred ca sunt ca la orice liceu-mate info, filo, stiinte nat, sociale, si cred ca si cateva de specialitate--poate iti spune cineva mai experimentat despre asta.de obicei mediile de intrare sunt peste 9, 50. dar difera de la baieti la fete(la fete sunt mai mari)--in ceea ce priveste vacantele, cele mari poti pleca acasa, iti trebuie permisiune de la director ca sa iesi din teritoriul liceului.si daca iei note mici nu te lasa sa iesi nici in weekendstiu din surse sigure asta--cica la 5 dimineata te trezesc sa faci alergare pe teren.si cand esti pedepsit te pune sa faci curat la toaleteserios--
in concluzie-daca crezi ca te descurci la sport si inveti f bine-eu zic sa te duci la militarnumai ca daca te razgandesti pe parcurs dupa ce incepi liceul trebuie sa platesti o gramada de bani.asa ca bafta. aaa--si la ce liceu militar mergi?
Nu stii in ce te bagi fetito, habar n'ai ce'i acolo. Ar fii trebuit sa te antrenezi de vreo 2 ani de zile, daca vrei sa faci fata. Adica degeaba esti tu in forma la momentul probelor, si apoi cand intri scoti limba dupa 1km de alergat lejer.
Habar nu ai ce zici. Mai bine gandeste te de 2 ori inainte sa ti faci ca plan de actiune ceva atat de greu si dificil. Tu ai inpresia ca acolo se vand acadele sau vata pe bat? E o lupta continua cu probele dure, sculatul la 5 si multe altele.Mai gandeste-te, sa nu regreti pe urma.
Nu mai bateti campii...liceul militar nu este chiar atat de rau si trezirea ste in jur de 6:30 nu 5.Desigur este mult de munca dar este destul de distractiv pentru ca este internat si o sa-ti faci multi prieteni.Si la sport daca alergi un Km in mai putin de 4 min esti buna.Imi dai si mie id-ul tau te rog daca vrei sa mergi in Campulung pentru ca acolo merg si eu
Si eu trec anul acesta in a 8 a si vreau sa merg la liceul militar. Ma pregatesc pentru probele fizice de 2 ani, media o am peste 9, 50 si cred ca pot sa intru, as vrea sa merg la breaza cineva care a intrat la liceu sau a fost si stie cate ceva despre probele fizice mai in detaliu.