Pai eu cred ca in gimanziu tu chiar erai asa cum spuneau parintii ei, ea era mult mai cuminte decat tine si tu chiar ai avut o influenta negativa supra ei. Acum, ea este mai libera, si cand cineva da de libertate nu stie cum s-o foloseasca. Eu consider ca intr-adevar aceste nimicuri ar fi bine sa le lasati deoparte si sa va concentrati asupra vietii.copilarii.
Daca nu te simti confortabil intr-o prietenie, aceea nu e prietenie deci pa Ioana, pe alta data.
Spune-i in fata ce te deranjeaza!
Urasc persoanele care cica sunt cele mai bune prietene si tot ce faci le spune parintilor sai, dar mai adauga si niste minciuni! Eu am patit asa, o,, prietena cea mai buna'' ii zicea tot lui maicasa si cand ma certam cu ea ma suna sa-mi spuna ca daca mai fac asta ma spune mamei.Intr-o zi chiar a sunat-o pe maicamea si i-a zis porcarii. Dar hai sa revenim la problema ta.
Daca tot ai o influenta negativa asupra ei, de ce te mai cauta?!
Ai putea la telefon sa ii blochezi numarul si la scoala sa o ignori. Daca tot insista, zi asa aca am o influenta negativa asupra ta, de ce mai stai cu mine?! Hai du-te de aici ca doar sa minti stii!(sau ceva de genul asta, cu un ton convingator). Cred ca o sa te lase in pace dupa asta.
Noroc!
Ori enerveaz-o ca sa te lase ea in pace. ori nu mai vb asa de mullt cu ea. Nu o baga in seama.si tot asa se va raci prietenia. Ea a profitat de tine, colegii tai aveau dreptate.
De ce nu ii spui pur si simplul adevarul? Da, a fost prietena ta, dar asta nu inseamna ca esti catelusul ei. Daca ai fost o influenta negativa, de ce te mai cauta?
Girl. Te sfatuiesc sa vorbesti la cu ea la modul cel mai serios:Ti-a distrus viata, ti-a alungat prietenii, ti-a facut parintii sa nu mai aiba incredere in tine. Daca as fi in locul tau mi-as schimba numarul de telefon, si as trece pe langa ea ca si cand nu o cunosc. din cate ai povesti se pare ca fata asta are ceva probleme cu capu' ca altfel nu imi explic. Fa-ti prieteni noi, si arata-i ca e o proasta si ca in viata ta nici macar nu a avut vreodata loc. fundita?
Cand cineva e respins de ceilalti (ioana) si totusi are pe cineva cu care ar putea sa se inteleaga (tu) e normal sa fie obsedata de o prietenie. Aceste chiestii datoreaza faptului ca ea nu are prieteni. A nu avea prieteni dupa parerea mea inseamna singuratate, iar singuratate, inseamna suferita si durere deci...
Draga mea si eu am fost in aceias situatie dar i-am zis in fata si m-a lasat in pace sfatul meu prietenesc e sa i spui frumos ca dupa aia sa nu sufere ea era o totcilaara diaia nu avea prieteni si a gasit in tine un sprijin. ea a crezut ca dupa ce ti-a facut atata rau sa mai fi inca prietena sa dar tu trebuie sa ai curaj si sa ii spui in fata.NOROC mult si daca vrei sa vorbesti cu mine asta ii idul meu skunpika_love_emo
anonim_4396 întreabă: