E adevarat ca la liceul sportiv se face mult sport, dar nu se prea invata la celelalte materii. Sportul nu e chiar un talent, insa reprezentarea artei este un talent cu care te nasti. Nu-ti irosi talentul si du-te la liceul de arte Asta e doar parerea cuiva care are acelasi talent. Cand o sa am varsta ta, asta o sa aleg
Mersii mult de tot dar am o PROBLEMA.Cum am zis si mai sus eu desenez doar daca am ceva in fata si imi este frica ca la liceu o sa fie multi elevi mai buni decat mine
Sa nu-ti fie frica Fiecare arta e frumoasa in felul ei Oricum, majoritatea cursurilor de arta o sa aiba si un model pe care sa il realizati voi
Mersii mult inca o data, mi-ai dat incredere in mine :*
Ai o medie destul de mare, și bănuiesc că poți să te întrepți către orice liceu. Însă tu ai de ales între un liceu sportiv și unul de arte.
Uite, și eu desenez destul de bine, aveam de gând să mă duc la un liceu de arte, însă nu am făcut-o. M-am gândit că vreau să învăț ceva serios, vreau să pot sta liniștă în viața fără a mă gândi că nu știu anumite lucruri esențiale. Așa că am ales un profil real, mate-info. Dacă am făcut bine sau nu, nu știu. Totuși am cunoscut o profesoară destul de drăguță care m-a pus pe gânduri, am talent, de ce să-l irosesc? M-a sfătuit să mă duc la SCAD, o univeristate unde aș putea învăța multe.
Eu zic astfel, dacă crezi că ai talent, du-te la liceul de arte! Și încearcă să-ți lași imaginația să-și facă treaba, nu trebuie să copiezi lucrările altora!
Virk întreabă: