Draga Alesia.
Esti intr-o perioada foarte importanta si delicata din viata ta.
Este foarte important si benefic pentru tine, sa te axezi pe lucrurile importante din viata ta.
Axeazate pe scoala, pe studiu.
De ce?
Ca sa te dezvolti din punct de vedere intelectual, mental si psihic.
Acum esti in perioada in care te pregatesti pentru liceu, dupa pentru facultate.
In perioada asta este foarte important sa nu intervina nimeni in viata ta, ca sa nu te departeze de la problemele tale prioritare pentru viata si viitorul tau.
Incearca sa numai pui in inima ta, ce spun oamenii despre tine!
Nu trebuie sa arati, sa te imbraci si sa te comporti cum vor oamenii.
In viata ta, nu ai NEVOIE de nici un IDOL, de nici un EXEMPLU pe care sa il URMEZI!
Esti o fiinta deosebita, speciala si frumoasa, creata in mod DEOSEBIT si UNIC de Domnul Dumnezeu.
Care a pus pret pe viata ta si fiinta ta!
Trebuie sa intelegi ca in calatoria ta pe acest pamant, vei intalni/vei cunoste multi oameni, de la care nu vei avea nimic BUN de invatat, de acesti oameni trebuie sa te FERESTI!
De omul RAU si MISTOCAR, trebuie sa te feresti si sa ai in jurul tau ( in grupul tau de prieteni ) prietene care te iubesc cu adevarat si care te respecta!
Omul care face RAU si care face MISTO, este un om frustrat, de la care nu ai NIMIC BUN de INVATAT!
Oamenii care RANESC INIMA TA, ei intotdeauna O VOR RANI!
Incearca sa te DEPARTEZI de acesti oameni, ca sa nu iti aduca SUFERINTA si DURERE in VIATA TA!
Alesia, dupa ce iti termini temele/lectiile, cand ai terminat de invatat pentru scoala.
Incearca seara sa citesti Cuvantul Lui Dumnezeu, chiar daca ti se pare ciudat, chiar daca nu este la moda in vremea aceasta in care traim!
Daca incepi sa citesti Cuvantul Lui Dumnezeu, EL in mod personal iti va vorbi, va interveni in viata ta, te va ajuta la scoala, iti va pregati un viitor si te va proteja!
Incepe sa citesti Noul Testament.
Citeste in fiecare seara cate un psalm din cartea Psalmi.
Cuvantul Lui Dumnezeu aduce vindecarea mintii.
Aduce vindecarea trupului de carne.
Citirea Cuvantului Lui Dumnezeu, va aduce in viata ta, o PERSOANA SPECIALA, il va aduce pe Fiul Lui Dumnezeu in vata ta, care te va binecuvanta, te va proteja si te va ajuta in toate problemele tale, care vor veni in viata ta si cu care te vei confrunta.
Alesia incearca sa te indepartezi de oamenii MINT si INJURA!
Pentru ca acesti oameni vor aduce multa suferinta in viata ta.
Uite Alesia un mesaj din partea Domnului Dumnezeu special pentru tine si viata ta:
Alesia, ai preţ inaintea Lui Dumnezeu, EL iubeşte fiinţa ta şi sufletul tau.
Întoarcete la Mine, şi Mă voi întoarce şi Eu la tine, zice Domnul.
Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la tine, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să iţi dau un viitor şi o nădejde.
Cheama-Ma, şi-ţi voi raspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti, zice Domnul.
Alesia in cazul in care doresti sa vorbim, imi poti trimite mesaj privat si iti raspund la orice problema cu care te confrunti.
De ce sa iti trimita copilul mesaj privat ma nebunule! Esti pedofil sau ceva? Ii mai si bagi in cap cacaturile alea despre dumnezeu! Raspunde la intrebare daca ai ce sa zici! Nu ti-a cerut nimeni sa ii bagi in cap cacaturi. Ai scris o gramada si nu ai raspuns la intrebare!
@Alesia, daca simti ca vrei sa o mai intalnesti, incearca sa ii scrii si vezi daca vrea sa va vedeti! Nu te teme sa ii scrii, daca se comporta naspa, asta e, o lasi in pace, dar poate si ea vrea sa va vedeti
Toate adevărate in afara ca scoala te ajuta, c mon man, e prea cringe
Ce este "bullinguita"?
Ca nu exista asemena cuvant nici in limba romana si nici in engleza!